Lägg till ljud eller musik på din webbplats

Hur lägger jag till ljudfiler på min webbplats?

Vi stöder inbäddning av ljudfiler från SoundCloud.

Här är hur:

1. Lägg till en ny sektion på din webbplats genom att klicka "Lägg till ny sektion" på den vänstra panelen.

2. Välj sektionen "App Store & HTML".

3. I den nya sektionen App Store & HTML, klicka på "Redigera" och välj "SoundCloud" från de tillgängliga apparna.

4. Klistra in webbadressen till ditt SoundCloud ljudklipp. Du kan också använda webbadresser för album, artister, eller samlingar.

5. Klicka "Spara" och "Publicera" för att uppdatera din webbplats.

Om du behöver assistans, ta kontakt med oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.