Lägga till bakgrundsbilder

Kan jag lägga till bakgrundsbilder på min webbplats?

Ja, det kan du! Titta på vår korta videoguide.

Eller följ dessa steg:

1. Öppna din webbplatsredigerare.

2. Klicka på bakgrundsknappen. Du kan välja att lägga till en videobakgrund eller en bildbakgrund.

Lägga till bakgrundsbilder

1. För att se vårt bildbibliotek, klicka "mer."

2. För att ladda upp din egen bakgrundsbild, klicka "Ladda up bild." Notera att vi endast kan acceptera gif, jpeg, png, bmp och ico.

Lägga till bakgrundsvideor

1. För att se vårt videogalleri, klicka "Mer."

2. För att lägga upp din egen video, klicka "Bädda in Video." Notera att vi endast stöder videoklipp från Youtube eller Vimeo.

3. Klistra in webadressen i rutan och klicka Ladda upp. Om du vill ta bort relaterade videor (endast för YouTube videor), kolla in den här artikeln.

Kan jag lägga till en bakgrund på en sektion som inte har en?

Inte alla sektioner på din sida kan inkludera en bakgrundsbild - detta är främst för att hålla ditt innehåll rent och lätt att läsa. I det här fallet är sektioner med bakgrundsbilder i allmänhet reservad för enkelt innehåll som en stor slogan. Mer om bakgrunder.

(Man kan jobba runt detta vid att använda CSS för att lägga till en bakgrund, men möjligheten att redigera CSS är endast tillgänglig för Pro-användare. Mejla support@strikingly.com för mer information).

Hur kan jag göra min text mer synlig?

För att göra din text mer synlig, kan du välja att ha ett mörkt överlägg på dina bilder, eller använda svart/vit text. Vi erbjuder detta alternativ som standard. Kolla in våra överläggsval!

Notera:

• Vi rekommenderar att du använder bilder med 1600 x 900 px för en mer optimerad vy.

Du kan chatta med oss eller maila oss på support@strikingly.com