Skriva ut webbplats som PDF

Kan jag skriva ut min webbplats eller exportera den som en PDF?

Strikingly har för närvarande inte en funktion för export till skrivare eller PDF, tyvärr!

Om du vill göra en papperskopia av din webbplats, rekommenderar vi att du skärmdumpar alla dina sektioner på livesidan och sammanställer dem till en presentationsfil eller PDF.

Du kan prova en webbplats till PDF-omvandlare online, som den här: http://www.web2pdfconvert.com/. Detta, eller klicka på "skriv ut" i din webbläsare kan ge sidor som inte skrivs ut också!

Webbplatser är svåra att skriva ut på grund av kodningen av dina webbplatser för att göra dem kompatibla och vackra på alla möjliga skärmstorlekar.

Skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss om du har några frågor!