Återställ ditt Strikingly-lösenord

På den här sidan:

Ändra ditt lösenord när du är inloggad på ditt Strikingly-konto

1. Gå till din Strikingly informationspanel.

2. Klicka på "person"-ikonen längst upp till höger.

3. Välj "Ändra e-post/lösenord".

4. Ange ditt nuvarande lösenord.

5. Ange ditt nya lösenord.

6. Klicka "UPPDATERA"

Återställ lösenordet du har glömt (eller så har du spärrats från ditt konto)

1. Gå till Strikinglys inloggningssida

2. Under fälten för inloggning, klicka på "Glömt lösenord?".

3. Ange e-postadressen för ditt Strikingly-konto och klicka sen på "SKICKA MIG INSTRUKTIONER FÖR ÅTERSTÄLLNING AV LÖSENORD".

4. Gå till din inkorg. Klicka "Ändra mitt lösenord" i e-postmeddelandet för återställning av lösenord (från support@strikingly.com).

Din e-postadress hittades inte (eller du har glömt ditt konto)

Det är möjligt att du skrev din e-post fel eller har glömt vilken du använde. Du kan skicka oss ett mejl till support@strikingly.com eller chatta med oss med följande information:

• Förnamn
  • Länk till din webbplats
  • Alla andra e-postadresser du kan ha använt
  • De sista 4 siffrorna på kortet som är registrerat på kontot eller PayPal faktureringsavtal-ID (Hitta numret för ditt PayPal faktureringsavtal)
  • Typ av kort (Visa, Mastercard, mm.)
  • Utgångsdatum

Återställ lösenordet för LinkedIn- och Facebook-konton

Om du loggar in med Facebook eller LinkedIn behöver du klicka på LinkedIn- eller Facebook-knappen på inloggningssidan. Du kan sedan logga in med ditt valda sociala mediekonto. Om ditt lösenord inte fungerar (för ditt sociala mediekonto) kan du försöka återställa ditt lösenord för Facebook/LinkedIn.

Om du istället vill använda lösenord kan du gå till sidan för kontoinställningar och ställa in ett lösenord.

Tips:

• När du ställer in lösenord, använd en kombination av siffror, stora och små bokstäver och specialtecken (minst 6 tecken).
  • Mellanslag är inte tillåtet för lösenord.
  • Undvik att använda din födelsedag, make eller barns namn och till och med ditt husdjurs namn!

Om du behöver hjälp, kontakta oss gärna på support@strikingly.com eller chatta med oss med ditt Strikingly-konto.