Lägg till lösenordsskydd på webbplatser

Kan jag lösenordsskydda min sida/webbplats?

Ja! Du kan göra detta som Pro-användare via Inställningar> Visa avancerat> Integritet/Sekretess i din webbplatsredigerare.

Här är mer om vad du kan göra med Pro.

Lösenordsskyddade sidlänkar ser ut så här: http://www.strikingly.com/i/password

Du kanske vill skydda din sida för att...

Du kan också ställa in ett lösenord för specifika sidor om du inte behöver begränsa åtkomsten till hela webbplatsen.

För närvarande kan du inte anpassa logotypen eller meddelandet som visas på sekretesssidan. Vi tänker göra detta till ett alternativ i framtiden!

Har du några frågor? Skriv till support@strikingly.com eller chatta med oss.