Strikingly-domän: Överföra domäner kontra ansluta domäner

Du kan använda din domän (köpt från någon annanstans, som GoDaddy, Namecheap, mm) med en Strikingly webbplats genom att överföra eller ansluta den.

Genom att överföra en domän kan du hantera både din domän och din webbplats genom Strikingly. Strikingly blir din domänvärd när du överför din domän till Strikingly. Det betyder:

• Du kan hantera din domän-DNS från ditt Strikingly-konto.
  • Du kan förnya din domän från ditt Strikingly-konto.
  • Din domän konfigureras automatiskt när den väl är ansluten.

Notera: Din webbplats måste uppgraderas till en Premium-plan innan du kan ansluta en domän till din webbplats.

Ansluta en domän till Strikingly

Din Strikingly webbplats är live när du anger ditt domännamn i en webbläsare efter du har anslutit din domän till Strikingly.

Om du inte kan överföra din domän, kan du ansluta domänen istället. Din nuvarande domänvärd fortsätter att vara värd för din domän. Du måste lägga till två DNS-poster för att peka din domän till Strikingly.

Om du vill överföra din domän till Strikingly, besök Strikingly-domän: Överföra domäner till Strikingly.  Om du har problem med att överföra kan du Ansluta en domän till din Strikingly webbplats.

Om du behöver hjälp, ta kontakt med oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.