Bädda in Bildspel

Kan jag bädda in min presentation, däck, bilder, powerpoint eller bildspel?

Slideshare är världens största webbplats för att dela online presentationer. Genom att använda den integrerade Slideshare-appen på Strikingly webbplatser, kan du dela innehåll till din publik genom att bädda in din presentation.

Här är hur!

1. Gå till redigerare > Lägg till ny sektion  > App-butik & HTML och klicka på "Redigera" knappen på den nyligen tillagda sektionen.

2) Välj Slideshare-appen

3) Gå till Slideshare och leta efter presentation du vill bädda in

4) Klicka på "dela"

5) Kopiera den inbäddade koden som tillhandahålls

6) Klistra in den i apprutan

7) Spara, publicera och sen är du klar!

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.

Obs: Slideshare är tillgänglig för alla användare