Lägg till Enkel Blogg

Kan jag blogga på Strikingly?

Helt klart ja! Du kan lägga till en bloggsektion på vilken som helst av dina webbplatser och börja blogga omedelbart!

Du kan komma åt "Enkel Blogg" genom att logga in på ditt Strikingly konto. Klicka på knappen "Redigera" för den webbplats du vill lägga till bloggsektionen. Slutligen klickar du på "Lägg till en sektion" i verktygsfältets redigerare och du vill se alternativet att lägga till en bloggsektion.

Hur lägger jag till mitt första blogginlägg?

1. När du har lagt till den nya bloggsektionen, håll muspekaren över avsnittet och klicka på "Hantera blogginlägg".

2. " Välj "+Skriv nytt inlägg."

3. Välj det innehåll du vill ha till din blogg och börja skriva ditt första inlägg!

Vi hoppas att du hittar den här funktionen användbar! Skulle du behöva hjälp, skriv till support@strikingly.com eller chatta med oss.