Autouppspelning av YouTube-video

Kan jag få mina YouTube-videor att spelas upp automatiskt?

Om du vill att din YouTube-video ska spelas upp automatiskt måste du lägga till den med hjälp av HTML-sektionen. Här är hur du gör det:

Steg 1: Hämta din inbäddningskod från YouTube

1. Gå till YouTube.com och leta efter en video du vill bädda in på din webbplats.
  2. Klicka på "Dela" och "Bädda in"

3. Kopiera koden som du ser i nästa popup.

Steg 2: Bädda in videon på din webbplats

1. Gå till din webbplatsredigerare och klicka på "Lägg till ny sektion" i den vänstra panelen.

2. Välj "Bädda in & HTML"-sektionen från sektionslistan.

3. När den är tillagd, gå till sektionen och klicka på den för att redigera.

4. Välj "HTML" från app-listan.

5. Klistra in koden i fältet, men se till att lägga till "?rel=0&autoplay=1" efter videons ID.

6. Glöm inte att klicka på "Spara ändringar" och "Publicera" för att göra den live.

Om du behöver hjälp, hör av dig till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.