Ändra webbplatsens språkinställning

Inställningen "webbplatsens språk" påverkar små bitar av systemtext som dina besökare ser i webbplatsens blogg, Enkelbloggens prenumerationsfunktion, Enkelbutik, och sociala flöden - t.ex "Gå tillbaka till webbplatsen"-knappen för bloggen, "Visa mer" länken för sociala flöden, Enkelbutikens köpflöde och e-postmeddelande till köpare.

** Den här funktionen kommer inte ändra något av innehållet du har lagt till!**

För att ändra ditt webbplatsspråk, gå till din redaktörs inställningspanel, välj "Grundläggande information" och sedan webbplatsens språk. Du ser fönstret nedan, där du kan välja mellan sex språk (andra än engelska) franska, spanska, japanska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, tyska, holländska, och portugisiska.

Välj webbplatsens språk som matchar ditt innehåll och klicka "UPPDATERA". När du har publicera din webbplats på nytt kommer ändringen av webbplatsens språk att återspeglas.

Här är 2 kontrasterande exempel för att illustrera effekten av att ändra webbplatsens språk -

1. För den här bloggen har webbplatsens språk INTE ändrats för att matcha webbplatsens innehåll (förenklad kinesiska). Lägg märke till den engelska knappen "Gå tillbaka till webbplatsen" längst upp till vänster. -

2. Men för den här bloggen HAR webbplatsens språk ändrats för att matcha webbplatsens innehåll (franska). "Gå tillbaka till webbplatsen"-knappen längst upp till vänster är nu på franska -

Tillhandahåller en mjukare, mer sammanhängande användarupplevelse :)

Vänligen skicka eventuella frågor och feedback till support@strikingly.com eller chatta med oss. Och om du har några förfrågningar om andra språk, vänligen lägg upp dem i vårat idéforum. Tack så mycket!