Ändra e-postadress för ditt konto

Din e-postadress för ditt konto är e-postadressen som du använde för att registrera dig på Strikingly. Strikingly använder denna e-post för att kontakta dig om ditt konto och din webbplatsstatistik.

1. Gå till din Strikingly informationspanel.

2. Klicka på "person"-ikonen längst upp till höger.

3. Välj "Ändra e-post/lösenord".

4. Ange din nya e-postadress, bekräfta ditt lösenord och tryck på uppdatera.

Om du glömmer lösenordet kan du återställa det. Om du inte kommer ihåg ditt kontos e-post, skicka oss ett e-postmeddelande med följande detaljer till support@strikingly.com eller chatta med oss: