Enkel Butik - offlinebetalningar

I Enkel Butik, om du aktiverar offlinebetalningar och en kund väljer det här alternativet vid utcheckningen betalar kunden inte online när de slutför beställningen.

Detta är till exempel användbart om du vill att din kurirtjänst ska acceptera betalningar för dig, så att kunden kan betala kuriren när paketet anländer till deras dörr.

Ställa in offlinebetalningar

I Enkel Butik > Betalning, klicka på alternativet “Offlinebetalningar”. Du måste fylla i två fält. Betalningsmetodens namn kommer att visas för kunden i kassan när de väljer en betalningsmetod. Betalningsinstruktionen till dina kunder visas precis innan kunden bekräftar sin beställning. (Se den animerade GIF nedan för att se hur dina kunder kommer att slutföra sin beställning.)

Obs:

• Du måste själv ställa in den faktiska processen för offlinebetalning!
  • Om du bara vill acceptera offlinebetalningar i vissa länder kan du ange informationen i betalningsmetodens namn - t.ex. "Kontant vid leverans - endast för Japan"
  • Betalningsinstruktioner till dina kunder bör innehålla hur betalning kommer att samlas in, eller annat som dina kunder borde veta när de beställer med offlinebetalningar. Denna instruktion kommer också att ingå i e-postmeddelande för "beställning bekräftad" som skickas till kunden.

Efter att ha konfigurerat offlinebetalningar kan din kund enkelt göra sin beställning utan att betala online.

Om du vill inaktivera offlinebetalning klickar du bara på "Inaktivera" längst ned till höger på panelen för inställningar för offlinebetalning.

Slutföra och annullera beställningar

• Som butiksägare måste du bekräfta att betalningen är gjord innan du markerar beställningar som slutfört i din hanterare för Enkel Butik.
  • Om du inte får betalning från din kund efter lång tid kan du annullera beställningen i beställningshanteraren. Ett e-postmeddelande om annullering av order skickas till din kund.

Observera att offlinebetalningar inte stöder digitala nedladdningsprodukter.

Vi hoppas att du tycker att den här funktionen är användbar! Om du har några frågor, vänligen maila oss på support@strikingly.com eller chatta med oss. Vi vill gärna höra din feedback!