Lägg till användarvillkor eller sekretesspolicy

Vissa länder kräver att "användarvillkor" eller en "sekretesspolicy" ska visas på din webbplats. Detta gäller särskilt för e-handelssajter. Vi har lagt till ett enkelt sätt att visa dina policyer på din sida.

Om du vill ändra texten "användarvillkor" till franska, japanska, kinesiska eller spanska, gå till din webbplatsredigerares inställningspanel för att ändra språkinställningarna på din webbplats.

Vi hoppas att du kommer att ha nytta av den här funktionen! Meddela oss om du har några frågor genom att maila oss på support@strikingly.com eller chatting med oss.