Anpassade e-postadresser

Vill du ha din egen anpassade e-post som dittnamn@dindomän.com?

Om du har fått din domän från en annan registrator:

• Kolla med din domänregistrator. Om du har köpt din domän från tredjepartsregistratorer kan du kontakta dem och fråga om de erbjuder e-posttjänster. Några registratorer erbjuder det mot en minimal avgift.

• Registrera dig med G Suite. Du kan registrera dig med G Suite för att få din anpassade e-postadress. Här är en snabbguide om hur du kan göra det:
    1. Registrera dig med G Suite. Varje e-postadress börjar vid $5 per månad
    2. Verifiera din domän. Om du köpte din domän från oss, välj "Add Domain Host Record" som verifieringsmetod.
    3. Ställ in din e-postadress. När du är klar med att verifiera din domän följer du G Suite-guiden om hur du konfigurerar din egen anpassade e-postadress.

Notera att för steg #2 kan du behöva vänta några minuter tills inställningarna träder i kraft innan du klickar på "Verifiera"-knappen på Google.

Om du köper din domän från Strikingly, kan du skapa dina "Min Strikingly e-post"-konton.

Om du har frågor, maila oss på support@strikingly.com eller chatta med oss! Vi hjälper gärna till.