Ändra bakgrundsfärger

Hur ändrar jag bakgrundsfärgen på sektioner?

Du kan ändra bakgrundsfärgen för varje sektion genom bakgrundsredigeraren. Vi erbjuder några förinställda alternativ som är färger relaterade till temafärg. Du kan också anpassa andra färger.

Vart hittar jag bakgrundsfärgkontrollen?

För sektioner som inte har en bakgrundsbildmeny - se genom bakgrundsfärgalternativen genom att klicka på rutan här.

För sektioner med en bakgrundsbildmeny, kan du hitta "färg"-alternativen i bakgrundsinställningarna.

Vilka färger kan jag använda?

I färgalternativen ser du förinställda färger och din webbplats temafärger i olika nyanser. Eller om du klickar på "Anpassad", kan du välja vilken färg som helst eller ange en hexkod.

Om du behöver hjälp, ta kontakt med oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.