Legg medlemskap til nettstedet ditt!

Tillat gratis eller betalte registreringer på ditt nettsted, og opprett sider kun for medlemmer! Dette er en enorm oppdatering og lar deg gjøre så mye mer med ditt Strikingly-nettsted.

Medlemskapskrav

• Pro- eller VIP-plan. Hvis du er på Pro-planen, kan du bruke medlemsfunksjonen, opprette et medlemsnivå og legge til opptil 100 medlemmer. På den annen side tillater VIP-planen deg å opprette opptil 5 medlemsnivåer og legge til opptil 2.000 medlemmer. Hvis du trenger flere medlemmer, få en Publikumsplan på toppen av din Pro/VIP-plan.
  • Flere sider. Etter at du har aktivert medlemskap, kan du opprette sider kun for medlemmer. Du må aktivere flere sider for å gjøre det.
  • Publikumsplan (valgfri). En Publikumsplan er en tilleggsplan, lagt på toppen av en Pro- eller VIP-plan, som øker det totale medlemsantallet du kan godta. Det lar deg justere publikumsstørrelsen som er passende for din virksomhet. For å lære mer om Publikumsplanen og hvordan den gir styrke til medlemskapsfunksjonen, klikk her.

Aktivering av medlemskap for nettstedet ditt

Gå til Nettstedsredigereren > Publikum > Medlemskap, og klikk "Aktiver medlemskap".

Din standard påloggings-URL, når medlemskapet er aktivert, blir www.dittnettstedURL.com/i/login

Velg registreringsmetode

Du kan kontrollere hvordan besøkende kan bli medlemmer på nettstedet ditt ved å velge registreringsmetode via den første medlemssiden eller opprette en popup for medlemskapsnivå. Du har tre alternativer:

1. Gratis medlemskap. Alle som besøker nettstedet ditt kan fritt registrere seg for å bli medlem.

2. Betalt abonnementsmedlemskap. En besøkende må betale en månedlig avgift for å bli medlem! Flott for salg av innhold eller en kontinuerlig tjeneste. Medlemmer blir fakturert automatisk hver måned. Se flere detaljer her: Betalt abonnementsmedlemskap.

3. Kjøpe produkt for å registrere seg.

• Kjøpe et hvilket som helst produkt for å registrere seg. Alle som kjøper et produkt i butikken din vil motta et medlemskap. Hvis du ikke har en butikk, vil ikke dette alternativet være tilgjengelig.
  • Kjøp spesifikke(e) produkt(er) for å registrere deg. Alle som kjøper det/de valgte produkt(ene) får medlemskap. Hvis du ikke har en butikk, vil ikke dette alternativet være tilgjengelig.

Sette opp sider kun for medlemmer

Gi kundene dine tilgang til eksklusivt online-innhold ved å opprette sider kun for medlemmer.

1. Fra nettstedsredigereren, klikk Administrer.

2. Klikk på tannhjulikonet på siden som du vil angi som kun for medlemmer.

• Kun for medlemmer: alle gratis medlemmer, betalende medlemmer og medlemmer med avbrutte abonnementer vil se denne siden.
  • Kun betalende medlemmer: de betalende medlemmene med et aktivt betalt abonnement vil se denne siden.
  • Spesifikke nivåer: bare medlemmer av de valgte nivåene vil se denne siden.
  • Medlemmer som kjøpte et spesifikt produkt: (hvis du allerede har en Enkel Butikk på nettstedet ditt), vil kunder som kjøpte et spesifikt produkt se denne siden.

Du kan konfigurere eksisterende sider som kun for medlemmer, eller du kan starte med en ny side. Alle seksjoner vil være tilgjengelige for deg å legge til!

Administrere medlemmene dine

Som nettstedseier vil du ha tilgang til å administrere dine egne medlemmer, og invitere gamle kontakter til å bli medlemmer.

Invitere gamle kontakter til å bli medlemmer

For å invitere gamle kontakter til å bli medlemmer, gå til Publikumsfanen

1. Velg kontakten du vil invitere.

2. Klikk på knappen for medlemsalternativer og velg "Tildel medlemskap".

• Når du gjør dette, vil brukeren motta en e-post med innloggings-URL. Du vil kunne velge hvilket nivå du vil tildele. Hvis du velger å tildele et betalt medlemsnivå, blir ikke brukeren fakturert. Du kan bruke dette til å omgå faktureringssystemet, men likevel tildele spesifikke medlemskap til spesifikke brukere. (Hvis du vil tildele medlemskap til en ny bruker, må du Importere kontakter manuelt først.)

Administrere eksisterende medlemmer

For dine eksisterende medlemmer, har du tilgang til å:

1. Tilbakestille passordet. Ved å klikke på dette alternativet vil du sende en e-post med tilbakestilling av passord til den valgte kontakten. Passordet genereres tilfeldig, men de kan endre det etter at de har logget inn.

2. Suspendere/opphev suspendering. Når du suspenderer medlemmer, vil de ikke kunne logge inn. De får heller ikke beskjed om at de er suspendert.

3. Slette medlemskap. Du kan slette bestemte medlemmer, og de vil ikke kunne logge inn. De må registrere/kjøpe produkter på nytt hvis de ønsker å få tilgang til innhold kun for medlemmer fra nettstedet ditt.

4. Endre medlemskapstilgang. Etter at du har tildelt medlemskap, kan du angi og endre sidene som medlemmene har tilgang til.

Medlemsinnloggging

Når du aktiverer medlemskap på nettstedet ditt, bør besøkende på nettstedet se en innloggings-/registreringsknapp.

Merk: Du vil bare se registreringsalternativet hvis du aktiverer "Gratis medlemskap" eller "Betalt abonnementsmedlemskap" på ditt medlemskap. Ellers vil besøkende på nettstedet bare se "Logg inn".

Når de har logget inn, kan medlemmene av nettstedet ditt:

• Oppdatere sin kontoinformasjon. De kan endre navn, e-post og oppdatere passordet.
  • Vise ordrehistorien sin. Besøkende på nettstedet kan se alle bestillingene fra nettstedet ditt.

Se dette eksempelnettstedet: http://paidmembership.mystrikingly.com/

1. Registrering og utsjekk

• Når en besøkende åpner URL-en for registrering, vil de se en popup. Hvis nettstedet ditt har flere medlemsnivåer, vil den besøkende bli bedt om å velge et medlemsnivå. Nivåene blir oppført i samme rekkefølge som de ble konfigurert i butikkens medlemsinnstillinger.
  • Merk: "Kjøp produkt for å registrere deg"-nivåer vises ikke her, siden den besøkende må kjøpe en vare fra butikken for å få medlemskap.

Merk: Selv om kundene dine avbryter utsjekking eller den første betalingen mislyktes, vil de ha et gratis medlemskap. I dette tilfellet kan de starte et abonnement via "Min konto"-menyen på ditt live nettsted.

2. Vis abonnement på min konto

Dine medlemmer kan se abonnementsinformasjonen sin i "Min konto"-menyen etter at de har logget på nettstedet ditt. De kan også avbryte når som helst.

Visste du?

Send oss gjerne en e-post eller chat med oss hvis du har flere spørsmål!