Send nyhetsbrev til abonnenter

MERK: Nyhetsbrev-funksjonen er inkludert i VIP-planen og publikumsplanene. VIP-brukere kan sende nyhetsbrev til opptil 2.000 kontakter hver måned. Eller du kan legge til en publikumsplan på den eksisterende planen din. Hvis du ikke har en VIP-eller publikumsplan, kan du bare sende til opptil 100 aktive kontakter per måned som en prøve! Oppgrader til VIP her eller oppgrader til Publikumsplan her.

For å lære mer om Publikumsplanen, aktive kontakter og hvordan de driver nyhetsbrev, klikk her.

Hvordan fungerer Strikingly nyhetsbrev?

Nyhetsbrevfunksjonen vår lar deg sende e-post til kontakter som er samlet inn via nettstedsskjemaene (kontakt-/registreringsskjema, bloggabonnementsskjema, salg fra Enkel Butikk), samt kontakter som er importert manuelt. Du finner denne funksjonen i Dashbord > Nyhetsbrev.

Publikumsiden viser alle nettstedenes skjemasvar beleilig på ett sted, der du kan administrere samtaler i innboksstil. Når du har samlet inn skjemasvar fra nettstedet, kan du sende nyhetsbrev til alle for å engasjere publikum og få dem til å gå tilbake til nettstedet ditt!

Slik lager du nyhetsbrevet:

Bare skriv direkte i redigeren for å legge til innhold i nyhetsbrevet! Legg til tekst, knapper, bilder og linker.

Velge mottakere

Hvis du ønsker å sende nyhetsbrevet til en bestemt gruppe kontakter (kjøpere fra butikken din, bloggabonnenter osv.), kan du angi mottakerne ved hjelp av filtre.

Merk: Du kan bare velge mottakere avhengig av nettstedet og kilden. Manuelt valg av kontakter er ikke mulig for øyeblikket.

Etter at du har redigert nyhetsbrevet, har du følgende alternativer å velge mellom:

• Send test-e-post - Du kan bruke dette alternativet til å sende et testnyhetsbrev til din personlige e-post. Da ser du hvordan selve nyhetsbrevet vil se ut.

• Lagre som utkast - Hvis du ikke er ferdig med å redigere ennå, kan du lagre det du har laget slik at du kan jobbe med det senere.

• Send nyhetsbrev nå - Når nyhetsbrevet er klart, kan du bruke dette alternativet til å sende det ut til listen din.