FAQ for Strikingly Affiliate

Strikingly Affiliate-programmet er åpent for alle Strikingly-brukere, selv gratis brukere! Registreringsprosessen er like enkel som et klikk. Del Strikingly og tjen opptil US$619.20 pr. henvisning.

I denne artikkelen vil du lære:

Hvordan blir jeg en Strikingly Affiliate?

1. Gå til https://strikingly.com/s/affiliate, eller klikk Affiliate-knappen i navigeringsmenyen (det gule troféikonet).
  2. Gå gjennom og godta våre vilkår og betingelser, og klikk deretter på "Få din affiliate-link".mceclip2.png
  3. Du vil motta din unike affiliate-link! Del eller publiser linken når du vil begynne å tjene. Du kan starte med å legge ut på sosiale medier eller sende e-postinvitasjoner.mceclip0.png

Hva betyr “Din statistikk" på Affiliate-dashbordet?

• Affiliate klikk på link: antall unike besøk til din affiliate-link i den gitte tidsperioden
  • Henviste registreringer: antall registreringer som kom fra linken din i den gitte tidsperioden
  • Betalte brukere henvist: antall henviste brukere som har begynt å betale for en Strikingly-plan
  • Godkjente provisjoner: dollarbeløp som er godkjent av Strikingly, og venter på å bli utbetalt
  • Betalte provisjoner: dollarbeløp som har blitt betalt ut til din PayPal-konto

Hvordan kan jeg få utbetalinger fra Strikingly Affiliate-programmet?

Vi betaler ut provisjoner via PayPal. I Affiliate-dashbordet, klikk på “Koble til din PayPal-konto for å motta utbetalinger”. Bare skriv in din e-postadresse for PayPal-kontoen din -- det er alt! Du kan også endre dette når som helst.

Hvordan kan jeg importere min affiliate-link fra det gamle affiliate-programmet (kalt Ambassador)?

Hvis du ble med i affiliate-programmet vårt før 28. desember 2020, bruker du den eldre versjonen av affiliate-programmet, med en tredjepartstjeneste kalt "Ambassador." Denne tjenesten avsluttes i august 2021, noe som betyr at på det tidspunktet vil eldre linker slutte å spores!

Hvis din gamle link starter med https://mbsy.co, må du oppdatere linken umiddelbart, inkludert alle steder der den er publisert. Denne linken blir ikke lenger sporet. Endre linken til den nye affiliate-linken din overalt der du har publisert den!

Hvis din gamle link starter med http://a.strk.ly, trenger du ikke å endre linken der den er publisert, men du må importere den linken til det nye systemet vårt. I affiliate-dashbordet, klikk “Importer affiliate-link fra Ambassador”, og klikk linken for å åpne et popup-vindu.

Skriv deretter inn e-postadressen for Ambassador-kontoen din og klikk på Bekreft-knappen. Vi sender deg en validerings-e-post for å forsikre oss om at kontoen er din. Etter at du har bekreftet e-posten din, blir den gamle http://a.strk.ly affiliate-linken sporet i vårt nye Affiliate-dashbord.

For å få tilgang til det gamle Ambassador-systemet, : https://affiliate.strikingly.com/

Merk: Selv om den gamle linken fortsatt spores, spores den IKKE via den eldre Ambassadør-tjenesten, og den tjenesten vil ikke motta henvisning lenger. I stedet mottar du utbetalinger via Strikingly direkte.

Hvor er forrige belønningsside?

Hvis du har uavhentede belønninger i det gamle belønningssystemet, kan du finne “Ser du etter dine gamle Pro-belønninger” under DIN STATISTIKK-området. Klikk på det for å gjøre krav på de gamle belønningene dine.

Hvorfor er min affiliate-konto stengt?

Hvis du bruker affiliate-linken for å henvise deg selv, eller vi oppdager at du bryter vilkårene våre, vil din affiliate-konto deaktiveres, og du vil ikke få tildelt provisjon.

Hvis du har noen spørsmål om din affiliate-konto, kontakt support for ytterligere hjelp.

Hvor mye kan jeg tjene? Hvilke Strikingly-planer kan jeg markedsføre?

Du kan markedsføre hvilken som helst Strikingly-plan. Du tjener 30% av den første betalingen fra hver nye kunde du henviser. For eksempel:

• US$100.80 pr. Pro 2 år abonnement
  • US$57.60 pr. Limited 2 år abonnement
  • US$57.60 pr. Pro årlig abonnement
  • US$28.80 pr. Limited årlig abonnement
  • US$6.00 pr. Pro månedlig abonnement

Kundene dine må registrere seg ved hjelp av din henvisnings-URL. Ellers tilskrives ikke den nye kunden deg. Din 30% provisjon er etter eventuell rabatt eller kampanjekode, så hvis kundene dine bruker en rabattkode for abonnementet sitt, vil du motta en lavere provisjon.

Når vil provisjoner bli godkjent? Når blir de utbetalt?

Etter at henvisningen er fakturert, vil kommisjonen bli satt på vent. Venteperioden varer i:

• 120 dager for en 2/3/5-år plan
  • 60 dager for en årlig plan
  • 10 dager for en månedlig plan

Hvis den henviste brukeren avbryter planen sin før den gitte perioden utløper, vil kommisjonen bli kansellert og ikke bli godkjent.

Godkjente provisjoner blir betalt til deg i begynnelsen av hver kalendermåned.

Hva skjer når en betaling mislykkes eller svindel oppdages?

Hvis betalingen til en henvist bruker ble reversert på grunn av en tvist eller svindel, vil all tilskrevet kommisjon bli kansellert. Hvis vi oppdager mistenkelig eller uredelig aktivitet knyttet til kontoen din, vil vi kontakte deg umiddelbart, og vi kan tilbakekalle din affiliate-status.

Hvis du trenger hjelp eller har flere spørsmål, skriv til oss på support@strikingly.com eller chat med oss