Opprett nettsted med flere sider

Et nettsted med flere sider er en annen måte for deg å presentere innholdet ditt og legge til besøkerinteraksjoner på nettstedet ditt. Sjekk ut eksemplet vårt på et nettsted med flere sider her. Denne PRO-funksjonen gjør det enkelt å konvertere et ensides nettsted til et nettsted med flere sider.

Slik kan du opprette et nettsted med flere sider med Strikingly!

Før du begynner

Hvis nettstedet ditt er live, anbefaler vi at du først kloner hoved-/hjemmesiden og bearbeider kopien for å forhindre endringer som påvirker besøkende på nettstedet. For å klone nettstedet ditt, klikk på tannhjulet og velg "KLONE":

Merk: Kloning av nettstedet ditt overfører ikke skjemadataene dine, Enkel Blogginnlegg eller Enkel Butikkdata.

Om flere sider
  • Du kan legge til opptil 100 sider på nettstedet ditt med flere sider
  • Navigasjonsmenyen på seksjonsnivå vil bli erstattet med en navigasjonsmeny på sidenivå
  • Du kan ikke bruke forskjellige maler for forskjellige sider på nettstedet ditt med flere sider - dette er for å opprettholde designkonsistens gjennom alle sidene på nettstedet
  • Vi tillater for øyeblikket en sosial feed, en blogg og en enkel butikkseksjon pr. nettsted med flere sider

Trinn 1: Aktiver flere sider

Gå inn i redigereren > Klikk [INNSTILLINGER] > FLERE SIDER. Der ser du valget for å aktivere flere sider.

Trinn 2: Legg til sider

Etter at du har aktivert modus for flere sider, ser du et nytt rullegardinalternativ under SIDER. Klikk på sideadministratoren her:

Klikk deretter [Administrer sider] for å legge til sider.

Velg alternativet for [Legg til ny side], gi nytt navn til den nye siden, og gjenta til du har lagt til alle de nye sidene på nettstedet.

Du kan alltid komme tilbake til sideadministrator for å gi nytt navn, omorganisere, legge til eller slette sider. Når du har konfigurert sidene dine, klikker du på [Tilbake til nettstedsdesign] for å begynne å legge til innhold på de nye sidene.

Trinn 3: Legge til innhold på nye sider

Nå som du er tilbake i seksjonsredigereren, kan du begynne å legge til innhold og flytte seksjoner rundt på hver side.

For å legge til nye seksjoner på en side, klikk på sidevelger for å velge hvilken side du vil legge til innhold på.

Legg deretter til eller slett seksjoner i venstre panel som du normalt ville gjort.

Flytte seksjoner til en annen side:

Du kan enkelt flytte seksjoner fra side til side på ditt nettsted med flere sider. Gå til seksjonen du vil flytte, og klikk på tannhjulikonet ved siden av seksjonstittelen og klikk på "Flytt til side".

Velg siden du vil flytte seksjonen til og violà!

Trinn 4: Sette opp domene og linker for nettstedet ditt med flere sider

Sette opp sidedomener:
Vi genererer automatisk domenestier (eller URL-er) fra hver sidetittel for deg. For eksempel hvis domenet ditt er http://sunnysideup.mystrikingly.com, vil siden din med tittel “About Us” ha URL http://sunnysideup.mystrikingly.com/about-us. Det samme gjelder for hver av sidene du har lagt til på ditt nettsted med flere sider - linkene blir automatisk opprettet for alle sidene dine.

Linke til seksjoner og sider:
Hvis du vil koble til en bestemt side på nettstedet ditt, vil lenken se slik ut:

www.dittdomene.com/sidens-tittel

For eksempel er domenet mitt http//:sunnysideup.mystrikingly.com, og siden jeg vil linke til er “Eggnog Blog”. Min URL vil være:

http://sunnysideup.mystrikingly.com/eggnog-blog

Hvis du vil opprette en link til en bestemt seksjon på en bestemt side, er dette linkstrukturen:

www.dittdomene.com/din-sidetittel/#2

For eksempel hvis jeg vil linke til den andre seksjonen på SSUP Seoul-siden, vil linken min se slik ut:

http://sunnysideup.mystrikingly.com/ssup-seoul/#2

Trinn 5: Tilbakestille til en enkel side

Hvis du på noe tidspunkt finner ut at du savner det gamle ensides nettstedet - bare gå tilbake til redigereren og klikk [INNSTILLINGER] > [FLERE SIDER] og klikk på knappen “Tilbakestill til en enkel side”. Når du tilbakestiller siden din, skjuler vi alle sidene og etterlater bare innholdet på hjemsiden din. Men ikke bekymre deg, du kan alltid reaktivere flere sider for å gjenopprette alle seksjonene.

Duplisere sider

Hvis du vil lage en kopi av en eller flere av dine eksisterende sider, kan du gjøre det ved å:

1. Klikke "Administrer" rett over rullegardinmenyen på venstrepanelet i nettstedsredigereren..

2. Klikk deretter på tannhjulikonet ved siden av siden du vil duplisere. Velg "Dupliser denne siden" fra alternativene.

3. Klikk "OK" i dialogboksen som sier "Er du sikker på at du ønsker å duplisere siden "A Baker's Dozen Stories"? ALT SIDEINNHOLD BLIR DUPLISERT."

Merk:

• Dupliserte sider kan ikke flyttes fra ett nettsted til et annet.
  • Hvis det er en blogg eller butikk på en side, vil kloning av siden duplisere bloggen og butikken, men ikke butikk- eller blogginnholdet.

Siden blogg- og butikkseksjoner er måter å vise innholdet på bloggen/butikken, blir disse seksjonene klonet, men innholdet er det samme.

Eksempel: Hjemsiden har en Bloggseksjon med fem blogginnlegg:

1. Blogginnlegg A
    2. Blogginnlegg B
    3. Blogginnlegg C
    4. Blogginnlegg D
    5. Blogginnlegg E

Hvis hjemsiden er duplisert, vil duplikatsiden også ha en bloggseksjon som inneholder de samme blogginnleggene. Hvis du sletter blogginnlegg A på duplikatsiden, blir det også slettet fra den opprinnelige siden (hjemsiden).

Vi håper du finner denne funksjonen nyttig! Gi oss beskjed hvis du har spørsmål ved å sende oss en e-post på support@strikingly.com eller chat med oss! Vi vil gjerne høre tilbakemeldingene dine!