Løs inn din Strikingly kampanjekode

På denne siden:

Hvis du planlegger å oppgradere

1. Gå til prissiden din.

2. Bestem deg for hva du skal oppgradere til og klikk "OPPGRADER TIL xxx".

3. På siden "Begynn på gratis prøveperiode", klikk "Angi kampanjekode".

4. Angi kampanjekoden og klikk "Angi".

Du vil da se at rabatten gjelder!

5. Fyll ut kreditt/debet-kort eller PayPal, og klikk deretter "BEGYNN PÅ GRATIS PRØVEPERIODE"!

Hvis du allerede er på en betalt konto og vil oppgradere

1. Gå til prissiden din.

2. Bestem deg for hva du skal oppgradere til og klikk "OPPGRADER TIL xxx".

3. På siden "Endre din plan", klikk "Angi kampanjekode".

4. Angi din kampanjekode og klikk "Angi".

Du vil da se at rabatten gjelder!

5. KLIKK "BYTT TIL xxx"! Det vil belastes din faktureringskonto vi har lagret. Hvis du vil bruke en annen konto, kan du gå til: Hvordan oppdatere faktureringsinformasjonen.

Relaterte artikler:

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte oss på support@strikingly.com eller chatte med oss med din Strikingly konto-e-post.