Administrere e-postinnstillingene dine (abonner/avmeld)

Som Strikingly-bruker vil du motta nyhetsbrev og oppdateringer til din Strikingly e-postadresse. Du kan melde deg av noen av disse meldingene fra kontoen din.

1. Gå til ditt Strikingly Dashbord.

2. Klikk på "person"-ikonet øverst til høyre.

3. Velg "Rediger e-postinnstillinger".

4. Merk av eller fjern merket for alternativene, og klikk deretter "OPPDATER E-POSTINNSTILLINGER".

Merk:

• Hvis du merker av for "Ingen e-post", vil du fortsatt motta e-post om fakturering og plan-/domenefornyelse, for ikke å bekymre deg om det.
  • Hvis du ikke kan motta e-post fra Strikingly, sjekk filterinnstillingene og søppelpost/søppelmappen. For å forhindre at e-post fra Strikingly blir merket som søppelpost, kan du legge til en regel eller et filter for å godta alle e-poster fra support@strikingly.com.

Om du trenger hjelp, kan du kontakte oss på support@strikingly.com eller chatte med oss med din Strikingly konto-e-post.