Avslutte din Strikingly konto

Det er leit å se deg gå. :( Før du stenger kontoen din og sletter nettstedene dine, les denne informasjonen:

  • Å slette kontoen din er permanent. Hvis du ombestemmer deg (og innser at Strikingly nok er din nettbygger-sjelevenn snart), må du opprette en ny konto hos oss. 
  • Nettstedene dine vil gå ned og vil ikke være tilgjengelige. Hvis du har domener koblet til de, vil det vise en feil hvis du prøver å få tilgang til de. 
  • Nettstedene dine kan fortsatt vises på Google Søk. Det tar en stund før Google indekserer nettstedet ditt på nytt og innser at det ikke er oppe lenger. Ikke bekymre deg--hvis noen brukere klikker på nettstedslinken, vil de ikke se nettstedet ditt (selv om Google tillater visning av bufret versjon--ja, Google bufrer nettsteder).
  • Du kan ikke administrere domenet ditt. Hvis du har et aktivt domene med Strikingly, kan du ikke administrere domenet, og alle DNS-postene blir slettet. Vær også oppmerksom på at domenekjøp ikke kan refunderes. 
  • Vi renser all informasjonen din, inkludert e-post og faktureringsinformasjon. Du vil ikke faktureres lengre. 

Send oss en e-post på support@strikingly.com eller chat med oss hvis du vil fortsette. Send inn konto-e-posten din også. Vi vil savne deg!

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse