Bygg inn HTML

Hva kan jeg gjøre med HTML-seksjonen?

Det er bare ett svar på det: mulighetene er uendelige!

HTML-seksjonen tillater flere integrasjoner med forskjellige apper eller du kan til og med bruke flere tilpassede applikasjoner som du skriver selv (ved hjelp av HTML-koder).

Hvordan legge til den tilpassede kode-seksjonen:

1. Gå til din nettstedsredigerer.
2. Legg til en ny seksjon.
3. Velg Avansert -> "App Store & HTML" fra seksjonslisten.

4. Når en ny seksjon er opprettet, mouseover appboksen og klikk "Rediger".

5. Velg "HTML" fra applisten.

6. Kopier og lim inn HTML-innebyggingskoden i boksen.

Ikke glem å trykke "Lagre" når du er ferdig!

Her er et par ting du kan gjøre :

1. Legge til HTML-innbyggingskoder for flere applikasjoner som ikke er inkludert i vår App Store.
  2. Lage tilpassede knapper, tekstavsnitt, bilder, videogallerier osv. (Du kan be noen om å skrive koden for deg hvis du ikke vet hvordan du gjør det).

Noe å huske på:

• Når du kopierer innbyggingskoder fra kilder, sørg for å kopiere ALT! Kodene er ganske følsomme, og et manglende eller feilplassert punktum eller annen tegnsetting/bokstav/tegn, kan føre til at koden din ikke fungerer.
  • Hvis du har sett deg ut en en bestemt app og vil integrere den på ditt Strikingly-nettsted, kan du se etter HTML/innbyggingskode. Kontakt appens support-team og be dem hjelpe deg med å finne den. Hvis de ikke er brukende, kontakt oss! Vi elsker å finne måter å hjelpe til på!
  • HTML-innbyggingsdelen er eksklusiv for apper som vises innenfor nettsiden din. Hvis du vil legge til JavaScript-koder for andre apper, må du bruke seksjonen for tilpasset kode.

I tilfelle du trenger hjelp, skriv til oss på support@strikingly.com eller chat med oss.