Strikingly-domene: Administrering av DNS-poster og visning av domeneinfo

Du kan administrere domene-innstillinger på "Domene"-siden på din Strikingly-konto. Hvis du ikke har et domene ennå, kan du Kjøpe og registrere ditt eget tilpassede domene.

1. Gå til ditt Strikingly-dashbord

2. Klikk "Domener".

På domene-dashbordet kan du:

Sjekke domenestatus

Det er flere statuser for ditt domene:

• Live - Domenet er aktivt.
  • Venter - Domenet venter på at overføringen skal fullføres. Besøk: Overføre domener til Strikingly
  • Ubekreftet - Domenet er ikke bekreftet ennå. Etter at du har kjøpt domenet ditt, vil du se en e-post med emnet "[Handling kreves] Bekreft kontaktinformasjonen din". Den inneholder en lenke du må klikke for å bekrefte domenet.

Ikke glem å sjekke spam/søppelpostmappene dine! Men hvis du fortsatt ikke mottar den, kan du sende oss en e-post på support@strikingly.com. Her er mer om domenebekreftelse.

Se domenets kontakt- og registreringsinformasjon

Du kan se domenets kontakt- og registreringsinformasjon på innstillingene. Hvis du vil endre kontaktinformasjonen, kan du kontakte oss på support@strikingly.com ellechatte med oss. Hvis du endrer kontaktinformasjonen for domenet, låses domenet ditt i 60 dager - du kan ikke overføre domenet ditt fra Strikingly.

Administrere domenets fornyelse

Du kan aktivere, deaktivere automatisk fornyelse eller fornye et utløpt domene. Besøk Strikingly-domene: Fornye domener.

Administrer DNS-administrator

Du kan klikke "INNSTILLINGER > ÅPNE DNS-ADMINISTRATOR" for å legge til eller administrere DNS-innstillinger.

Det er 7 typer poster du kan legge til: A, CNAME, SRV, TXT, MX, SPF, NS.

Hvis du trenger hjelp, kan du skrive til oss på support@strikingly.com ellechatte med oss