Redigere nettsted etter publisering

Kan jeg redigere nettstedet mitt etter at jeg har publisert det? Kan jeg utføre større vedlikehold? 

Ja! Du kan redigere nettstedet ditt når som helst etter publisering, og det vil bli gjort på samme måte som du redigerte det før publisering. Alle endringene dine kan gjøres live, slik at besøkerne dine holdes oppdatert.

(Klikk "PUBLISER" etter at du har forhåndsvist nettstedet ditt. Det er en forsinkelse for tilpassede domener, men å klikke på publiser vil vise endringene dine umiddelbart - dette er fordi vi bruker et CDN for å sikre at nettstedet ditt er raskt i alle land og alltid online! )

Hva med store endringer?

Kanskje du ikke vil at brukerne skal se alle endringene du gjør. Her er et par ting du kan gjøre:

Fortsett å lagre, men ikke publiser før du er klar (alle brukere) 

Live-versjonen er forskjellig fra redigerings-/lagret-/forhåndsvisningsversjonen. Dermed kan du ganske enkelt fortsette å redigere og lagre (og logge ut), til du er klar til å publisere! Klikk her for å lese mer om å publisere!

Klone nettstedet (alle brukere)

Hvis du går til strikingly.com og logger på, er du på dashbordet. For å lage en kopi av/klone nettstedet ditt, klikk på tannhjulet og velg "KLONE". Deretter kan du redigere det ene mens du lar det andre stå urørt.

Hvis du har et domene og du er klar til å bytte til den nye versjonen av nettstedet ditt ...

    1. Gå til den første versjonen og slett domenet i "tilpasset domene"-innstillingene.
    2. Gå til den andre versjonen og legg til domenet ditt.
    3. Trykk på Publiser for å få endringene live.
    4. Du trenger ikke gjøre noen endringer på domeneregistrarsiden!

Passordbeskyttelse (Pro-brukere)

Du kan også legge til et passord på siden din så den ser slik ut for alle besøkende: http://www.strikingly.com/password

Gå til "Instillinger > Vis avansert > Personvern & Juridisk" for å sette det opp!

 

Hvis du har noen spørsmål, kontakt oss på support@strikingly.com eller chat med oss.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse