Koble et 123-reg.co.uk underdomene til ditt Strikingly-nettsted

Krav:
  • En premium-konto fra Strikingly
  • Et tilpasset domene fra 123 Reg

Et underdomene er en ekstra del av hoveddomenet ditt (rotdomenet). Du kan bruke underdomener for forskjellige seksjoner av nettstedet ditt. For eksempel, hvis du har et nettsted bare for shopping, som er en del av nettstedet dittdomene.com (rotdomenet), kan du bruke underdomenet shop.dittdomene.com

Det mest populære underdomenet er www. Slik kobler du www- og rotdomenet til nettstedet ditt: Koble et 123-reg.co.uk-domene til ditt Strikingly-nettsted

For alle andre underdomener vil denne guiden vise deg hvordan du kobler dem til. Du kan sende denne veiledningen til registraren din hvis du trenger hjelp, eller hvis du vil at vi skal koble til domenet for deg, send oss all nødvendig informasjon!

Trinn 1: Koble til ditt tilpassede domene på Strikingly

1. Gå til din Strikingly nettstedsredigerer, klikk "INNSTILLINGER > Domener".

2. Skriv ditt tilpassede domene i boksen "Tilpasset domene/underdomene", f.eks. "www.dittdomene.com" (uten https:// eller http:// eller /).

3. Klikk "OPPDATER".

Merk:

• Skriv inn domenet ditt med små bokstaver for å unngå feilen "Page not found" ved tilgang til nettstedet.
  • Velg din registrar etter at du har klikket "OPPDATER" og fortsett oppsettet fra din registrar.

Trinn 2: Finn 123 Regs DNS-innstillinger

1. Logg inn på din 123 Reg-konto.

2. Gå til "Control Panel".

3. I seksjonen Domains, velg domenenavnet ditt ved hjelp av rullegardinmenyen, og klikk deretter på knappen "Manage".

4. Klikk på "Manage DNS" under "Advanced domain settings".

5. Klikk på fanen "Advanced DNS".

Trinn 3: Legg til en CNAME-post på 123 Reg

1. I feltet "Hostname", skriv inn underdomenet du vil bruke (f.eks. shop, blogg, info etc)

2. I feltet "Type", velg CNAME

3. I feltet "Destination CNAME", skriv inn underdomene.dittdomene + .s.strikinglydns.com.

underdomene.dittdomene i verdifeltet "underdomene.dittdomene + .s.strikinglydns.com." skal være ditt underdomene og domenenavn. Her er noen eksempler på hvordan verdien skal være:

• Hvis ditt domene er xxx.com og ditt underdomene er shop, skal verdien være: shop.xxx.com.s.strikinglydns.com.
  • Hvis ditt underdomene er blog.abc.net, skal verdien være: blog.abc.net.s.strikinglydns.com.
  • Hvis ditt underdomene er info.dittdomene.com, skal verdien være: info.dittdomene.com.s.strikinglydns.com.

Ikke glem å avslutte med punktum.

4. Click "Add".

Merk: Ikke endre navneserveren, 123 Regs standard navneserver skal se slik ut: ns.123-reg.co.uk, ns2.123-reg.co.uk.

Trinn 4: Vent til postene trer i kraft

Nå som du har satt opp domenepostene, kan det ta opptil 48 timer før endringene i domenepostene trer i kraft globalt. Når det er gjort, vil HTTPS/SSL aktiveres automatisk innen 24 timer. Pass på å tømme nettleserens cache før du sjekker om domenet fungerer.