Jeg kan ikke laste opp filene mine

Hvis du har problemer med å laste opp filene dine, følg feilsøkingstrinnene.

Trinn 1: Sjekk filen din

• Filstørrelsen skal være mindre enn 10MB.
  • Vi støtter disse filtypene:
    txt, pdf, doc, xls, ppt, pages, key, numbers, wps, jpg, png, gif, mp3, mp4, wav, flac, m4a, docx, xlsx, pptx, odt, odp, epub, zip, zipx, 7z, rar.
    Hvis din filtype ikke er ovenfor, kan du konvertere den til zip- eller rar-fil.
  • Hver plan har en lagringsgrense:
    • Limited-plan: 1GB
    • Pro-plan: 3GB
    • VIP-plan: 10GB

Trinn 2: Gå ut av redigereren og prøv igjen

Gå ut av redigereren ved å klikke på "GÅ UT" nederst til venstre. Gå inn i redigereren igjen, og prøv å laste opp filen på nytt. Dette er en måte å oppdatere redaktøren på.

Trinn 3: Sjekk om det er et nettleserproblem

Last opp filen din ved hjelp av en annen nettleser eller inkognito eller privat surfing - for å sikre at visse nettleserutvidelser ikke påvirker prosessen eller nettstedet du laster inn.

• Chrome:
    • SHIFT + Command + N (Mac);
    • CTRL + SHIFT + N (Windows)
  • Firefox:
    • SHIFT + Command + P (Mac);
    • CTRL + SHIFT + P (Windows)

Trinn 4: Sjekk internettforbindelsen

Svake eller intermitterende internettforbindelser kan noen ganger føre til at opplasting mislykkes.

Trinn 5: Unngå å ha flere nettstedsredigerere åpne

Flere nettstedsredigerere åpne vil gripe inn i hverandre og føre til at redigereren ikke kan fungere normalt.

Hvis ovennevnte fortsatt ikke fungerer, kan du sende følgende informasjon slik at vi kan hjelpe:

1. Skjermbildet av feilmeldingen.
  2. Filen du prøver å laste opp.
  3. Nettsted-URL/seksjon der du prøver å laste opp filen.
  4. Nettleseren din. For detaljer om nettleseren du bruker, klikk her for å få informasjonen.
  5. Posisjonen din. Klikk her for å få detaljer

I tilfelle du trenger hjelp, skriv til oss på support@strikingly.com eller chat med oss.