Bygg inn Google Dokumenter

Google Dokumenter er en gratis tjeneste fra Google som lar deg administrere og lagre dokumentene dine på nettet. Hvis du vil at nettstedsbesøkere skal se dem gjennom nettstedet ditt, kan du kopiere dokumentets innbyggingskode og plassere den i en "HTML-seksjon" (for Pro-brukere). Dette gjelder også andre Google Drive-tjenester som Google Regneark, Google Presentasjoner etc. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

1. Sett personvernet til dokumentet ditt slik at nettstedsbesøkere kan se det. Du kan gjøre det ved å klikke på "Del"-knappen øverst til høyre på dokumentsiden.

Klikk "Get shareable link" og velg "More".

Velg "Public on the web" fra "Link sharing"-alternativene, deretter "Save".

Her er mer om personvern for Google Dokumenter: Del en fil eller mappe offentlig -- Google Drive

2. For å bygge inn dokumentet til ditt Strikingly-nettsted, gå til dokumentmenyen, klikk "File" og velg "Publish to the web".

3. Velg fanen "Embed" og klikk knappen "Publish".
  4. Klikk "OK" for å bekrefte publisering.

5. Kopier innbyggingskoden.

6. I nettverksredigereren, legg til en ny "App Store & HTML"-seksjon ved å klikke "Legg til ny seksjon" fra det venstre panelet.

7. Mouseover den nylig tillagte seksjonen, klikk "Rediger" og velg "HTML".

8. Lim inn innebyggingskoden du fikk fra Google Dokumenter i HTML-boksen, og klikk "Lagre".

9. "Forhåndsvis" nettstedet ditt for å se hvordan dokumentet ditt vil se ut. "Publiser" når du er klar til å gå live.
  10. Det er alt!

I tilfelle du trenger hjelp, skriv til oss på support@strikingly.com eller chat med oss.

Begynn å bygge en nettstedstilværelse og lage dit eget nettsted på få minutter!