AMP (Accelerated Mobile Pages) for Strikingly blogginnlegg

Merk: Bare Pro-brukere kan aktivere AMP for sine blogginnlegg.

Hva er AMP? Hvordan hjelper det SEO?

AMP (Accelerated Mobile Pages) er en ny teknologi fra Google som lar bestemte sider lastes superraskt på mobile enheter. Det kommer med en betydelig økning i Googles SEO-rangering, så det er en fin måte å få flere besøkende til nettstedet ditt!

Strikingly lar deg aktivere AMP for blogginnlegg. Dette er en egen versjon av blogginnlegget ditt som bare er tilgjengelig for besøkende som kommer fra Google-søk.

Merk: Tilpasset HTML-innhold deaktiveres for AMP-versjonen av blogginnlegget ditt.

Merk: Hvis du har koblet til Google Analytics-kontoen din, blir bloggvisninger sporet i AMP-versjonen. Imidlertid fungerer ikke Strikingly Analytics i AMP-versjonen.

Hvordan aktiverer jeg AMP for bloggen min?

Heldigvis er det ingen anstrengelse i det hele tatt å aktivere AMP for blogginnlegg på Strikingly. Vi har gjort jobben for deg! Merk: AMP er bare tilgjengelig for Pro-brukere.

Gå til dialogboksen for blogginnstillinger og merk av boksen i blogginnstillingene. Det er alt! Alt annet skjer automatisk. Det tar vanligvis en dag før AMP-blogginnleggene dine indekseres av Google (men det kan ta opptil noen dager).

Hvordan resultatet ser ut

I Googles søkeresultater vil det være en spesiell "AMP"-etikett.

Når du klikker på blogginnlegget, er dette det du ser. Det ser ut som et vanlig blogginnlegg på Strikingly, bortsett fra at hoved-URL-linjen viser en google.com-nettadresse (siden den er hurtigbufret av Google), og siden vil ha en ekstra URL-linje som viser domenet ditt (i dette skjermbildet er det strikingly.com).

AMP-blogginnlegget mitt oppdateres ikke!

Det kan ta opptil en dag for Google å indeksere og cache AMP-blogginnlegget ditt på nytt. Google vil gjøre dette automatisk. Bare len deg tilbake, det blir snart oppdatert!

La oss vite om du har noen spørsmål. Glad blogging!