Tilpassede e-postadresser

Vil du ha din egen tilpassede e-post som dittnavn@dittdomene.com?

Hvis du har fått domenet ditt fra en annen registrar:

• Ta kontakt med domeneregistraren din. Hvis du kjøpte domenet ditt fra tredjepartsregistrarer, kan du sjekke med dem og spørre om de tilbyr e-posttjenester. Noen få registrarer tilbyr det for en minimal avgift.

• Registrer deg hos G Suite. Du kan registrere deg hos G Suite for å få din tilpassede e-postadresse. Her er en rask guide til hvordan du kan gjøre det:
    1. Registrer deg hos G Suite. Hver e-postadresse starter på $5 per måned
    2. Bekreft domenet ditt. Hvis du kjøpte domenet ditt fra oss, vennligst velg "Add Domain Host Record" som verifiseringsmetode.
    3. Sett opp e-postadressen din. Når du er ferdig med å bekrefte domenet, følger du veiviseren til G Suite om hvordan du konfigurerer din egen tilpassede e-postadresse.

Vær oppmerksom på at for trinn 2, må du kanskje vente noen minutter før innstillingene trer i kraft før du klikker på knappen "Verify" på Google.

Hvis du kjøpte domenet ditt fra Strikingly, kan du opprette din "Min Strikingly e-post"-konto. Hvis du ikke har et domene ennå, kan du Kjøpe og registrere ditt eget tilpassede domene.

Hvis du har spørsmål, send oss en e-post på support@strikingly.com eller chat med oss!