Cookies Beleid

Wat is een Cookie?

Een cookie is een klein gegevensbestand dat op uw computer of mobiele apparaat wordt opgeslagen wanneer u een website bezoekt, om basis- of aanvullende functionaliteit van die pagina’s mogelijk te maken.

Meer over cookies vindt u op de volgende pagina’s:

Waroom moet Strikingly Cookies gebruiken?

Cookies die Strikingly gebruikt maken onze website gebruiksvriendelijker, bijvoorbeeld door sitevoorkeuren en taalinstellingen te onthouden.

Cookies die Strikingly gebruikt zijn onder te verdelen in 3 soorten:

Cookie types Wat is het Typische voorbeelden

Benodigde Cookies

Deze cookies maken kernfunctionaliteit mogelijk, zoals beveiliging, netwerkbeheer en toegankelijkheid. Deze cookies kunnen niet worden uitgeschakeld.

- Je aangemeld houden.

- Het leveren van de door jou gekozen dienst, zoals Kickstart.

- Voor beveiliging en fraudepreventie, evenals voor het detecteren en voorkomen van cyberaanvallen.

Analyse Cookies

Deze cookies helpen ons beter te begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website en helpen ons fouten te ontdekken.

- Inzicht in hoe u onze website gebruikt.

- Het monitoren en analyseren van de prestaties, werking en effectiviteit om ons product te verbeteren.

Preferences Cookies

Met deze cookies kan de website de keuzes die u hebt gemaakt onthouden om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden.

- Het bijhouden van uw taalvoorkeuren

Wijzig uw Strikingly Cookie-instellingen

Als u een van de volgende gevallen heeft:

• U heeft ingestemd met 'Alles accepteren', maar u wilt dit wijzigen in 'Alles weigeren'
  • U heeft ingestemd met 'Alles weigeren', maar u wilt dit wijzigen in 'Alles accepteren'
  • Wilt u de aangevinkte opties aanpassen in Cookie-instellingen

U kunt uw cookie-instellingen wijzigen door deze stappen te volgen:

1. Zoek eerst uw bestaande Strikingly Cookie-gegevens in uw browser en wis deze. Bijvoorbeeld in Google Chrome: Klik rechtsboven in de browser  Meer More> Browsing gegevens verwijderen…

2. De volgende keer dat u een Strikingly-pagina laadt, kunt u opnieuw cookievoorkeuren selecteren.

Als alternatief is het ook mogelijk om te voorkomen dat uw browser cookies helemaal accepteert door de cookie-instellingen van uw browser te wijzigen. Meestal vindt u deze instellingen in het menu ‘opties’ of ‘voorkeuren’ van uw browser.

De volgende links kunnen nuttig zijn, of u kunt de “Help”-optie in uw browser gebruiken.