Pagina doorverwijzen na afrekenen

Nadat uw klanten de betaling voor een bestelling op uw site hebben voltooid, kunt u ze naar een andere pagina doorverwijzen. Maak een aangepaste bedankpagina, of andere inhoud die u wilt weergeven aan uw klanten.

U kunt de omleidingsinstelling vinden onder [STORE] > [STORE SETTINGS].

• Om uw klanten een specifieke pagina op uw site te tonen (bv. bedankpagina) na het afrekenen, kiest u “Doorverwijzen naar een specifieke pagina op deze site” en selecteert u de pagina & sectie die u uw klanten wilt laten zien.

• Als u uw klanten wilt doorverwijzen naar een externe URL na het afrekenen, selecteer dan "Doorverwijzen naar een externe URL" en voer uw URL in.__2021-04-23_10.57.33.png

• De standaardoptie is "Geen omleiding, blijf op dezelfde pagina".

Zorg ervoor dat u op "OPSLAAN" klikt na het wijzigen van deze instelling!

Opmerking: De instellingen voor doorverwijzing gelden voor bestellingen van alle producten, inclusief fysieke, digitale en service-producten.

Opmerking: Als u gebruik maakt van Strikingly Taiwan Payments en uw klant selecteert UnionPay als een betaalmethode: Als gevolg van de bijzonderheid van UnionPay, worden wij niet onmiddellijk geïnformeerd of een bestelling betaald via UnionPay succesvol is of niet. Dit betekent dat klanten die gebruik maken van UnionPay zullen worden doorgestuurd, zelfs als de betaling uiteindelijk niet succesvol was. Gelieve hier rekening mee te houden voor uw UnionPay klanten.