Toon Product Beoordelingen

U kunt beoordelingen van uw klanten vragen en beslissen welke beoordelingen u voor elk product wilt weergeven. Het is goed om vertrouwen in uw winkel op te bouwen en bezoekers te converteren naar klanten.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor Pro-gebruikers en hoger.

1. Product Beoordelingen activeren

Zoek deze functie in [WINKEL] > [PRODUCT BEOORDELINGEN] en klik op "Productbeoordelingen inschakelen". Wanneer dit geactiveerd is, zal ons systeem automatisch een e-mail sturen zeven dagen nadat een bestelling is voltooid, met het verzoek aan de klant om een recensie te schrijven.

2. Voltooi een bestelling door op "Voltooid" te klikken

U moet op de knop "Voltooid" klikken voor een bestelling om de uitnodiging voor productbeoordelingen te activeren! Klik op een "In afwachting" bestelling in [WINKEL] > [ORDERS], en u zult de knop "Voltooid" vinden in de rechterbenedenhoek van de bestelgegevens.

3. Productbeoordelingen beheren

Wanneer een klant een nieuwe beoordeling indient, ontvangt u een melding per e-mail. Nieuwe beoordelingen verschijnen in de lijst "In afwachting" in [WINKEL] > [PRODUCT BEOORDELINGEN], en u kunt besluiten om ze goed te keuren of af te wijzen. Alleen goedgekeurde productbeoordelingen worden in uw online winkel weergegeven.

4. Product Beoordelingen uitschakelen

U kunt de functie Productbeoordelingen volledig uitschakelen door op "Beoordelingen uitschakelen" te klikken. Eenmaal uitgeschakeld, zullen uw klanten niet in staat zijn om nieuwe beoordelingen in te dienen, en bestaande beoordelingen zullen worden verborgen op uw site. (U kunt dit op elk gewenst moment weer inschakelen).

5. Wat uw klanten zullen zien

• Uw klanten ontvangen de e-mail "Productbeoordeling aanvragen" 7 dagen nadat de bestelling is uitgevoerd.

• Wanneer uw klant in de e-mail op "Schrijf beoordeling" klikt, wordt hij naar uw website geleid, waar een pop-up verschijnt voor het schrijven van productbeoordeling.

• Ingediende beoordelingen moeten nog door u worden goedgekeurd. Wanneer ze goedgekeurd zijn, worden ze weergegeven onder het corresponderende product in uw winkel.

• __2021-05-14_11.47.37.png

Opmerking: U kunt de e-mailsjablonen bekijken door op de knop "E-mailsjablonen bekijken" te klikken in [PRODUCT REVIEWS], of door naar [INSTELLINGEN] - [MELDINGEN] - [TOON GEAVANCEERDE OPTIES] te gaan. De e-mail "Aanvraag productbeoordeling" kan worden bewerkt.