Introductie Strikingly 6 - Secties bewerken met drag & drop!

U heeft nu veel meer controle over uw sectie lay-outs met onze Drag & Drop functie voor sectie lay-outs. Deze functie is beschikbaar voor alle gebruikers, inclusief gratis gebruikers.

Er zijn twee manieren om naar de Drag & Drop-modus te gaan: voeg een "Maak Uw Eigen" sectie toe om het helemaal opnieuw te bouwen, of ga naar de Drag & Drop-modus in een bestaande sectie.

1. Voeg de "Maak je eigen" sectie toe

Klik in de editor op "Nieuwe sectie toevoegen" in het linkermenu om een ​​nieuwe sectie toe te voegen. Je kunt onderaan onder "Geavanceerd" de "Maak je eigen sectie" selecteren.

2. Ga naar de Drag & Drop-modus vanuit de lay-outopties

In bepaalde secties, in de rechterbovenhoek, kun je Lay-outopties openen en vervolgens op "Drag & Drop" klikken. Opmerking: dit is niet van toepassing op sommige meer geavanceerde secties zoals Store, Blog of Slider. Maar de meeste tekst-/afbeeldings-/videosecties ondersteunen dit.

Wat kan ik doen in de Drag & Drop-modus?

Element toevoegen

• Zet je muis tussen twee elementen en klik op de blauwe "+" knop. Dit opent een menu "Element toevoegen", waar u elk gewenst element kunt toevoegen..

Element verplaatsen / nieuwe kolommen maken

• Verplaats je cursor naar de lichtblauwe rand die een element omringt totdat je de "grijp" handcursor ziet. Vervolgens kunt u het element slepen.
  • Als je het element naar links en rechts sleept, kun je in deze lay-out nieuwe kolommen maken!

Element verwijderen

• Klik op het prullenbak pictogram in de rechterbovenhoek van een enkel element om het te verwijderen.

Grootte van kolommen wijzigen

• Wanneer u uw cursor tussen twee kolommen plaatst, kunt u de verticale blauwe balk slepen om de grootte van de kolommen eromheen te wijzigen.

Opmerking: lay-outs voor slepen en neerzetten worden automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten voor smartphoneschermen.

Gebruik de Drag & Drop-modus om uw sectie lay-out precies aan te passen zoals u dat wilt!