Voeg meer verzendregio's toe in de VS/Canada/China

Als u verkoopt aan de VS, Canada of China, kunt u nu verzending inschakelen en verschillende tarieven instellen voor specifieke staten/provincies.

Voordat u de verzendregio's instelt, moet u ervoor zorgen dat u Verzendingen voor Eenvoudige Winkel instelt.

1. Ga naar editor Store > Shipping
  2. Selecteer een Shipping Optie, klik dan Edit in een van deze 3 landen
  3. Selecteer de beoogde staat/provincie waarvoor u een verzendtarief wilt instellen

U ziet een pop-uplijst met de staat/provincie waar u specifieke regio's kunt selecteren om naartoe te verzenden.

Bijvoorbeeld: stel dat uw winkel in Californië is gevestigd en u verkoopt aan zowel de VS als Canada. Als u verschillende bedragen in rekening wilt brengen voor klanten uit Californië, andere Amerikaanse staten en Canada, moet u de verzendopties instellen zoals hieronder weergegeven:

Nadat u de verzendtarieven heeft opgeslagen, zien uw klanten de juiste verzendtarieven wanneer ze de bijbehorende regio selecteren.