Exporteer producten naar CSV

U kunt de producten van uw winkel nu exporteren naar een CSV-bestand, dat kan worden geopend in Excel of Google Spreadsheets. Met deze tool kunt u producten in bulk bewerken en de wijzigingen opnieuw importeren, wat een tijdbesparing is als uw winkel veel producten heeft. Gerelateerde tutorial: Importeer Producten van CSV

Producten exporteren

1. Voeg in de site-editor een sectie Eenvoudige Winkel toe als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Klik op het tabblad Winkel - Producten.
  3. Klik in de productlijst op het ··· pictogram rechtsboven en klik vervolgens op Export Products.
  4. Klik in de prompt die verschijnt op Download.

Nadat u uw producten heeft geëxporteerd, kunt u een CSV-bestand naar dezelfde site of naar een andere site importeren. Door de CSV te importeren, worden nieuwe producten gemaakt of bestaande producten bijgewerkt. Lees deze handleiding voor meer informatie over het importeren van producten: Producten importeren vanuit CSV

Opmerkingen:

• We raden aan om het CSV-bestand te openen met Microsoft Excel of Google Sheets
  • U kunt alleen fysieke en serviceproducten exporteren. U kunt geen digitale producten exporteren.