Accepteer Alipay en WeChat Pay op uw e-commerce website

Alipay en WeChat Pay zijn populaire betaalmethoden in China. U kunt nu Alipay- of WeChat Pay-betalingen vanuit uw Eenvoudige Winkel veilig accepteren met Stripe. Als handelaar moet u uw Stripe-account verbinden met uw Strikingly-site en Alipay en / of WeChat Pay activeren in uw Stripe-dashboard!

Ondersteunde landen:

Ondersteunde verkopers

Alle landen ondersteund door Stripe. Klik hier voor meer informatie.

Ondersteunde kopers Kopers uit China die Alipay of WeChat gebruiken, betalen.

Alipay:

Met Alipay kunnen Chinese consumenten direct betalen via online overschrijving vanaf hun bankrekening. Klanten worden doorgestuurd naar de betaalpagina van hun Alipay om in te loggen en betalingen goed te keuren. De verkoper wordt betaald in de valuta van de verkoper zoals geconfigureerd op Stripe.

• Wettelijke vereisten: Stripe Alipay Legal
  • Ondersteunde valuta:
    • AUD: Australian Dollar - A$
    • CAD: Canadian Dollar - $
    • EUR: Euro - €
    • GBP: British Pound - £
    • HKD: Hong Kong Dollar - HK$
    • JPY: Japanese Yen - ¥
    • NZD: New Zealand Dollar - $
    • SGD: Singapore Dollar - S$
    • USD: United States Dollar - $

WeChat Pay:

Met WeChat Pay kunnen Chinese consumenten direct betalen via online overschrijving vanaf hun rekening. Klanten krijgen een QR-code om te scannen met hun mobiele WeChat-applicatie om betalingen goed te keuren. De verkoper wordt betaald in de valuta van de verkoper zoals geconfigureerd op Stripe.

• Wettelijke vereisten: Stripe WeChat Pay Legal
  • Ondersteunde valuta:
    • AUD: Australian Dollar - A$
    • CAD: Canadian Dollar - $
    • EUR: Euro - €
    • GBP: British Pound - £
    • HKD: Hong Kong Dollar - HK$
    • JPY: Japanese Yen - ¥
    • SGD: Singapore Dollar - S$
    • USD: United States Dollar - $

Opmerking: de valuta die op uw Strikingly site wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta in uw Stripe-account. Als de valuta niet overeenkomen, kunnen de transacties worden geweigerd.

Uw Stripe-account verbinden

1. Selecteer "Betalinge Accepteren" tab in uw editor instellingen.

(Ga in de oude editor naar het Store Manager-paneel.)

2. Selecteer Stripe en klik Connect to Stripe.

• Heeft u een account: Klik Connect en klik Sign in with Stripe om uw Stripe-account te koppelen.
  • Heeft u geen account: Klik Create an account en volg de instructies om een Stripe-account aan te maken.

Activeer betaalmethoden in je Stripe-instellingen

3. Nadat je je Stripe-account hebt verbonden, moet je AliPay of WeChat Pay instellen in je Stripe-instellingen. Klik op de Settings tab links, klik dan Payment methods

4. Klik Activate naast AliPay of WeChat Pay.

Lees en bevestig de betalingsserviceovereenkomst van Alipay of WeChat en de lijst met verboden bedrijven, vul indien nodig de gevraagde aanvullende informatie in om er zeker van te zijn dat u ze met succes kunt inschakelen.

5. Wacht op verwerking, totdat de status "Live" is.

Schakel betalingsmethoden in op uw site

5. Nadat je de betaalmethode in je Stripe-account hebt ingeschakeld, ga je terug naar de betalingsinstellingen van je Opvallende site. Klik op "Show optional payments sources" onder de Stripe-instellingen. Klik op het selectievakje naast AliPay of WeChat Pay om ze in te schakelen.

Klik de "I've already done this, enable Alipay or WeChat Pay now" knop om te bevestigen.

Gefeliciteerd! uw klanten kunnen Alipay of WeChat Pay selecteren tijdens het afrekenen.

Snelle tip: wanneer je een nieuw account aanmaakt en je ziet een bericht met de tekst "Dit account bestaat al", heb je misschien al eerder een Stripe-account gemaakt. Start het proces opnieuw en log in op uw account. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u dit opnieuw instellen via deze pagina.

Houd er ook rekening mee dat al uw bestellingen worden weergegeven als "Binnenkort beschikbaar" wanneer u geen betalingsgateway instelt.

Veelgestelde vragen:

Q.Wat is het restitutiebeleid voor deze betaalmethoden?

Alipay: Betalingen met Alipay kunnen alleen binnen 90 dagen na de datum van de oorspronkelijke afschrijving ter restitutie worden ingediend. Na 90 dagen is het niet meer mogelijk om de kosten terug te betalen.

WeChat Pay: Betalingen die met WeChat Pay zijn gedaan, kunnen alleen binnen 180 dagen na de datum van de oorspronkelijke afschrijving ter terugbetaling worden ingediend. Na 180 dagen is het niet meer mogelijk om de kosten terug te betalen.

Als u vragen heeft, contacteer ons dan via support@strikingly.com of chat met ons