Strikingly e-mail: Gmail gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen

Het runnen van een bedrijf houdt meestal in dat u uw aangepaste e-mails controleert, naast een afzonderlijke e-mail zoals Gmail voor persoonlijk gebruik. Het kan een beetje moeilijk te beheren zijn als u steeds twee mailboxen moet aanvinken, dus we hebben een manier gevonden om beide te doen zonder Gmail te verlaten. Als u geen aangepast e-mailadres heeft, bezoek Strikingly e-mail: aangepaste e-mailadressen maken.

Voordat u begint

Bereid uw e-mailaccount en wachtwoord voor. Voordat u een e-mailclient instelt, moet u ervoor zorgen dat u zich kunt aanmelden bij uw webmail, klik hier om in te loggen op uw MyStrikingly e-mail. Om het door het systeem gegenereerde wachtwoord te wijzigen, bezoek Strikingly e-mail: Wachtwoord wijzigen.

Als u alle e-mails die naar uw MyStrikingly-e-mail zijn gestuurd, in uw andere inbox wilt ontvangen, u kunt het doorsturen van e-mail instellen

Volg deze stappen om Gmail in te stellen:

Stap 1: Configureer Gmail om e-mails te verzenden als uw MyStrikingly e-mail

1. Log in uw Gmail.

2. Open de Gmail-instellingen door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek te klikken.

3. Selecteer "See all settings".

4. Ga naar de "Accounts and Import" tab.

5. Klik "Add another email address".

6.  Voer de informatie over uw e-mailadres in en klik op "Next Step".

• Name - Uw ontvangers zullen deze naam zien wanneer ze uw bericht ontvangen.
  • Account Name, User Name, or Email address - Uw volledige e-mailadres
  • Treat as an alias - Markeer dit aangevinkt

7. Voer hieronder de vereiste e-mailinstellingen in en klik op "Add Account".

• SMTP Server: mail.b.hostedemail.com
    • Port: 465
  • Username - Het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount
  • Password - Het wachtwoord voor uw e-mailaccount
  • Secured connection, using SSL (recommended) - Markeer dit als geselecteerd

8. Log in op uw MyStrikingly e-mail om het onderwerp van de e-mail te vinden als "Gmail-bevestiging -  E-mail verzenden als name@yourdomain.com"

9. Klik op de link in de bevestigingsmail.

10. Er wordt een nieuw tabblad geopend en u moet op "Confirm" klikken om vanuit uw Gmail-account e-mails te kunnen verzenden met uw aangepaste e-mailadres.

11. Zodra u het "Confirmation Success!" bericht ziet, kunt u dat tabblad sluiten en teruggaan naar uw Gmail-instellingen.

12. Controleer of uw aangepaste e-mailadres is toegevoegd door de Gmail-instellingenpagina te refreshen. Uw instellingen voor "Send mail as" zouden er hieronder moeten uitzien.

Nu kunt u beginnen met het verzenden van e-mails vanaf uw aangepaste e-mailadres door op het veld "From" te klikken wanneer u een e-mail verzendt.

Stap 2: Configureer Gmail om e-mails te ontvangen van uw MyStrikingly e-mail

1. Ga naar de "Accounts and Import" tab.

2. Klik "Add a mail account".

3. Voer het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount in en klik op de knop "Next".

4. Klik "Next".

5. Voer hieronder de vereiste e-mailinstellingen in:

• Username - Het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount
  • Password - Het wachtwoord voor uw e-mailaccount
  • POP Server: mail.b.hostedemail.com
    • Port: 995

6. Controleer de volgende opties:

• Laat een kopie van het opgehaalde bericht achter op de server. Mocht je geen toegang meer hebben tot je Gmail-account, dan heb je nog steeds een kopie van je mails in je webmail (MyStrikingly).
    • Gebruik altijd een beveiligde verbinding (SSL) bij het ophalen van e-mail. - Als dit is aangevinkt, maakt Gmail een beveiligde verbinding om de e-mails te downloaden.
    • Label inkomende berichten: uw e-mailaccount. - Hiermee kunt u gemakkelijk zien welke e-mails afkomstig zijn van uw aangepaste e-mail en welke rechtstreeks via uw persoonlijke Gmail-e-mailadres zijn ontvangen.

7. Klik op "Add Account". Als er geen fouten zijn opgetreden, wordt het pop-upvenster automatisch gesloten. Gmail zou moeten beginnen met het ophalen van al uw e-mails in uw MyStrikingly/aangepaste e-mailinbox.

Als je alleen alle e-mails die naar je MyStrikingly-e-mail zijn gestuurd, in je Gmail-inbox wilt ontvangen, u kunt het doorsturen van e-mail instellen