Voeg Ads.txt en App-ads.txt toe aan Domain Root

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers van Pro en hoger.

Opmerking: U moet een aangepast domein hebben om Ads.txt en App-ads.txt toe te voegen.

Ads.txt en App-ads.txt kunnen handig zijn als u een uitgever van inhoud bent die advertentieruimte op uw site verkoopt (of uw app die aan uw site is gekoppeld), zoals met Google Adsense of AdMob. Als u geen advertenties van een advertentienetwerk weergeeft, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over deze instelling.

Wat zijn Ads.txt en App-ads.txt?

Ads.txt (Authorized Digital Sellers-bestand) is een bestand met alle bedrijven die geautoriseerd zijn om advertenties op uw site te verkopen. Het kan kopers helpen om namaakvoorraad te identificeren en u te helpen meer uitgaven van adverteerders te ontvangen die anders naar die namaakvoorraad zouden zijn gegaan. Om een ads.txt-bestand te maken, kunt u handmatig een lijst met verkopers en uitgever-ID's samenstellen, gescheiden door komma's, of ads.txt-bestanden ophalen van derden, zoals Google Adsense. Leer meer over Ads.txt

App-ads.txt (Authorized Digital Sellers-bestand voor apps) is vergelijkbaar met Ads.txt, maar wordt gebruikt voor native apps. Voordat u App-ads.txt toevoegt, moet u uw apps verbinden met het huidige domein door de website-URL op te nemen in app-winkelvermeldingen. Leer meer over App-ads.txt

Hoe voeg ik Ads.txt en App-ads.txt toe?

Om Ads.txt en App-ads.txt aan uw site toe te voegen, gaat u naar ‘Settings’ > ‘Services’ > ‘Ads.txt & App-ads.txt’

• Klik “Set Ads.txt & App-Ads.txt”. Klik de “Ads.txt” tab om je Ads.txt te plaatsen. Klik de “App-ads.txt” tab om je App-ads.txt te plaatsen.
  • Klik de “Save” knop.

Hoe kan ik controleren of Ads.txt of App-ads.txt succesvol aan mijn site is toegevoegd?

U kunt de Ads.txt en App-ads.txt bekijken door naar het hoofddomein van uw site te gaan en '/ads.txt' of '/app-ads.txt' toe te voegen aan het einde van de URL. Bijvoorbeeld: https://www.example.com/ads.txt of https://www.example.com/app-ads.txt