Strikingly e-mail: uw e-mailhandtekening maken

E-mailhandtekeningen worden automatisch ingevoegd onderaan al uw uitgaande e-mails. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u een e-mailhandtekening maakt of bewerkt. Als je geen aangepast e-mailadres hebt ga dan naar, Strikingly e-mail: aangepaste e-mailadressen maken.

Om uw e-mailhandtekening te maken

1. Log in uw MyStrikingly Email.

2. Klik "Settings" vanuit het linkse menu.

3. Klik "Identities".

4. Klik "Create" of selecteer een e-mailaccount.

4. Voer in het veld "Signature" de details van de handtekening in. Deze handtekening verschijnt aan het einde van alle uitgaande e-mailberichten.

Als je afbeeldingen (tot 64 KB), links of opmaak aan je handtekening wilt toevoegen, ga dan naar de optie "HTML".

5. Druk op "Save" als je klaar bent!