Strikingly e-mail: iPhone gebruiken om e-mails te verzenden en te ontvangen

iPhone Mail is de standaard e-mailclient die u op uw iOS-telefoon kunt gebruiken. Als u geen aangepast e-mailadres heeft, bezoek dan Strikingly e-mail: aangepaste e-mailadressen maken.

Voordat u begint

Bereid uw e-mailaccount en wachtwoord voor. Voordat u een e-mailclient instelt, moet u ervoor zorgen dat u zich kunt aanmelden bij uw webmail, klik hier om in te loggen op uw MyStrikingly e-mail. Om het door het systeem gegenereerde wachtwoord te wijzigen, bezoek dan Strikingly e-mail: Wachtwoord wijzigen.

Als u alle e-mails die naar uw MyStrikingly-e-mail zijn gestuurd, in uw andere inbox wilt ontvangen, u kunt het doorsturen van e-mail instellen

Om iPhone Mail in te stellen

1. In uw iPhone, ga naar "Settings".

2. Ga naar "Mail".

3. Selecteer "Account".

4. Klik "Add Account".

5. Selecteer "Other".

5. Selecteer "Add Mail Account".

6. Voer de volgende gegevens in en klik op "Next":

• Name - Uw ontvangers zullen deze naam zien wanneer ze uw bericht ontvangen.
  • Email - Het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount.
  • Password - Het wachtwoord voor uw e-mailaccount.
  • Description - Deze informatie wordt alleen gebruikt om uw account beter van elkaar te onderscheiden.

7. Voer de volgende gegevens in en klik op "Next":

• Incoming Mail Server
    • Host Name - mail.b.hostedemail.com
    • User Name - The complete email address of your email account
    • Password - The password for your email account
  • Outgoing Mail Server
    • Host Name - mail.b.hostedemail.com
    • User Name - The complete email address of your email account
    • Password - The password for your email account

7. Klik “Save”.