Strikingly e-mail: Windows Mail gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen (Windows 10)

Mail voor Windows 10 (Windows Mail) is de standaard e-mailclient die u op uw Windows-pc's kunt gebruiken. Als u geen aangepast e-mailadres heeft, bezoek Strikingly e-mail: aangepaste e-mailadressen maken.

Met Windows 8 / 8.1? Bezoek dan Strikingly e-mail: Windows Mail gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen (Windows 8 / 8.1)

Voordat u begint

Bereid uw e-mailaccount en wachtwoord voor. Voordat u een e-mailclient instelt, moet u ervoor zorgen dat u zich kunt aanmelden bij uw webmail, klik hier om in te loggen op uw MyStrikingly e-mail. Om het door het systeem gegenereerde wachtwoord te wijzigen, bezoek Strikingly e-mail: Wachtwoord wijzigen.

Als u alle e-mails die naar uw MyStrikingly-e-mail zijn gestuurd, in uw andere inbox wilt ontvangen, u kunt het doorsturen van e-mail instellen

Windows Mail instellen

1. Open "Mail" vanuit uw Windows 10 PC.

2. Klik op Accounts > Add Account.

3. Selecteer "Advanced setup".

4. Selecteer "Internet email".

5. Vul de nodige gegevens in en klik op "Sign in".

• Email address - Het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount.
  • User name - Het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount.
  • Password - Het wachtwoord voor uw e-mailaccount.
  • Account name - Deze informatie wordt alleen gebruikt om uw account beter van elkaar te onderscheiden.
  • Send your messages using this name - Uw ontvangers zullen deze naam zien wanneer ze uw bericht ontvangen.
  • Incoming email server - mail.b.hostedemail.com
  • Account type - IMAP4
  • Outgoing (SMTP) email server - mail.b.hostedemail.com

Uw toestel zal proberen uw e-mail automatisch te configureren.

6. Klik op "Done" zodra het aanmaken van het account is voltooid.

Afhankelijk van uw e-mailversie kan het om andere instellingen vragen terwijl u uw e-mail instelt. Dit zijn de instellingen die u mogelijk nodig heeft:

Incoming Mail (IMAP) Server

Path Prefix Laat het leeg
Port 993
SSL Ja
Authentication Wachtwoord

Outgoing Mail (SMTP) Server

Server hostname mail.b.hostedemail.com
User Name Het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount
Password Wachtwoord
Port 465
Authentication Wachtwoord