Strikingly e-mail: Thunderbird gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen

Thunderbird is een gratis e-mailclient die u kunt gebruiken om uw e-mails gemakkelijk te beheren. Als u geen aangepast e-mailadres heeft, bezoek Strikingly e-mail: aangepaste e-mailadressen maken.

Voor u begint

Bereid uw e-mailaccount en wachtwoord voor. Voordat u een e-mailclient instelt, moet u ervoor zorgen dat u zich kunt aanmelden bij uw webmail, klik hier om in te loggen op uw MyStrikingly e-mail. Om het door het systeem gegenereerde wachtwoord te wijzigen, bezoek Strikingly e-mail: wachtwoord wijzigen.

Als u alle e-mails die naar uw MyStrikingly-e-mail zijn gestuurd, in uw andere inbox wilt ontvangen, u kunt het doorsturen van e-mail instellen

Thunderbird instellen

1. Open Thunderbird vanaf je computer.

2. Klik File > New > Existing Email Account.

3. Vul de details in het Setup-venster in.

• Your name - Uw ontvangers zullen deze naam zien wanneer ze uw bericht ontvangen
  • Email address - Het volledige e-mailadres van uw e-mailaccount
  • Password - Het wachtwoord voor uw e-mailaccount

4. Thunderbird zal dan proberen algemene configuraties op te zoeken om uw e-mail in te stellen. Klik op "Manual Config".

5. Voer hieronder de vereiste e-mailinstellingen in:

• Incoming
    • Type - IMAP
    • Server hostname - mail.b.hostedemail.com
    • Port - 993
    • SSL - SSL/TLS
    • Authentication - Normal Password
  • Outgoing
    • Server hostname - mail.b.hostedemail.com
    • Port - 465
    • SSL - SSL/TLS
    • Authentication - Normal Password

5. Klik "Re-Test". Thunderbird zal uw accountinstellingen testen en het aanmaken van het account is voltooid.