Account opzeggen / Plan opzeggen / Premium functies verwijderen

Vragen over account/plan opzeggen:

 

 

Hoe kan ik mijn hele account verwijderen?

We kunnen gratis accounts voor gratis gebruikers zonder sites op de account verwijderen. Alstublieft annuleer uw plan, verwijder al uw sites, en lees deze door: Uw Strikingly Account Sluiten. Neem contact met ons op via support@strikingly.com of chat met ons

 

Hoe kan ik mijn plannen wijzigen?

Om uw plan te wijzigen, lees dit artikel door! Functies die niet in uw nieuwe plan zijn (als u van Pro naar Limited gaat) zullen automatisch worden verwijderd.

Als u problemen hebt, email ons of klik op de hulp widget, stuur ons een bericht, en wij zullen u verder helpen om uw plan te wijzigen/annuleren.

 

Kan ik mijn proefplan/abonnement annuleren?

Ja, dat kan. Hiermee worden het premium functies of de functies van het bestaande plan die u hebt, van uw sites verwijderd. U kunt op uw Mijn account pagina plannen annuleren of wijzigen - Stappen voor het plan opzeggen

 

Hoe annuleer ik na mijn proefperiode?

U kunt op uw Mijn Account pagina plannen annuleren of wijzigen - Stappen voor het plan opzeggen

Als u een domein heeft gekocht of geclaimd, gaat u de rechten op uw domein behouden en worden de registratiekosten daarvan niet terugbetaald. U kunt op uw Domeinen pagina doorgaan met uw domeinen verder te beheren.

Helaas, kunnen wij geen terugbetaling uitvoeren. Als u problemen heeft of meer informatie wilt, kunt u wel ons een bericht sturen

 

Wat zijn de stappen om mijn plan op te zeggen?

1. Naar het gratis plan weer omgezet worden; klik op "Plan annuleren" op uw Mijn Account pagina

mceclip0.png

 

2. U wordt dan naar een ander venster geleid en daar zal een pop-up chat verschijnen. Klik op de tekst "Niet chatten alsjeblieft, ik wil echt annuleren... " die onderaan de pagina verschijnt.

 

mceclip2.png

 

3. Bevestig de opzegging door op de knop "Bevestig Plan Annuleren" te klikken:

mceclip4.png

4. Volg de opzegging aanwijzingen op de komende pagina's door. 

Houd er rekening mee dat wanneer u de opzegging bevestig, alle premium functies van uw site zullen direct verwijderd worden.

 

 

Wat zijn de premium-functies?

Wanneer u uw plan gaat downgraden, zullen de volgende premium functies van uw sites verwijderd worden:

  • Extra sites. U kunt onbeperkt websites publiceren, maak niet uit in welk plan u zit. Beperkte plannen geeft u 2 Beperkte websites (sites die aan een domein gekoppeld zijn) en het Pro-plan geeft u de mogelijkheid om 3 Pro-sites (sites met Pro-functies) te hebben. Als u one-click website hebt, wordt dat niet in deze limiet meegerekend.
  • Aangepast domein. Domeinen en subdomeinen die aan uw sites gekoppeld zijn zullen losgekoppeld worden en gaan vervolgens weer de oude/standaard Strikingly URL krijgen, d.w.z. name.mystrikingly.com.

Maakt u zich geen zorgen over het verwijderen van APPS of de Pro Secties (zoals de schuif-sectie)! Na downgraden zullen ze automatisch verborgen worden. Sommige apps zoals Mailchimp, zijn Pro-only apps, en HTML-secties zijn altijd Pro-only. Andere apps zijn voor alle gebruikers beschikbaar.

  • (Pro) Strikingly merknaam. De Strikingly logo zal nu weer in de voettekst van elke website zichtbaar zijn.
  • (Pro) Aangepaste Code. Alle aangepaste CSS-code's en Javascript in Koptekst en Voettekst code's instellingen zullen op alle sites verwijderd worden.
  • (Pro) Privacy. Wachtwoorden op websites worden automatisch verwijderd.
  • (Pro) Mobiele Acties
  • (Pro) Sociale Feed (Facebook Pagina). De sociale feed voor de Facebookpagina die u beheert, wordt automatisch uit de Sociale Feed sectie verwijderd.
  • (Pro) Meervoudige pagina. Websites met meerdere pagina's worden naar één pagina geconverteerd, met behoud van het home pagina. Andere pagina's zullen verwijderd worden.
  • (Pro) Schuifbalk sectie.
  • (Pro) HTML, MailChimp (van de App Store & HTML-sectie). Deze geïntegreerde functies zullen van de live website verborgen worden.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen