Een domein van Network Solutions verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt je door het proces van het aansluiten van je www- en root domein op je Strikingly site. U kunt deze tutorial naar uw registrant sturen als u hulp nodig heeft. Of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar je Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Plaats je aangepast domein in de "Aangepast Domein/Subdomein" box, zoals  "www.yourdomain.com" (zonder https:// of http:// of /).

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de "Page not found" fout bij het openen van uw site te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek de DNS-zone van Network Solutions

1. Log in uw Network Solutions account.

2. Klik "Manage Account".

3. Klik "Edit DNS" onder My Domain Names.

4. Klik "Edit Advanced DNS Records" naast het domein waarmee u verbinding wilt maken met uw Strikingly site.

Stap 3: Voeg een CNAME record toe aan Network Solutions

1. Klik "Edit CNAME Records" in de Host Aliases (CNAME Records) sectie (je moet misschien naar beneden scrollen).

2. In het "Alias" veld, noteer www

3. In het "TTL" veld, noteer 3600

4. In het "Other host" veld, noteer www domain + .s.strikinglydns.com.

www domain als waarde in het veld "www domain + .s.strikinglydns.com" moet jouw domeinnaam zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van wat de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is www.xxx.com, de waarde moet volgende zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com.
  • Uw domein is www.abc.net, de waarde moet volgende zijn: www.abc.net.s.strikinglydns.com.
  • Uw domein is www.yourdomain.com, de waarde moet volgende zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com.

Vergeet niet het punt op het einde te zetten.

5. Klik "Continue".

6. Klik "Save Changes".

Tip: Als u geen www CNAME-record kunt toevoegen, zoek dan naar bestaande CNAME- en A-records voor www en verwijder ze (alleen voor www).

Stap 4: Voeg een A record toe aan Network Solutions

1. Klik "Edit A Records" in de IP Address (A Records) sectie.

2. In het "Host" veld, noteer A

3. In het "TTL" veld, noteer 3600

4. In het "Numeric IP" veld, noteer 54.183.102.22

5. Klik "Continue".

6. Klik "Save Changes".

Stap 5: Wacht tot het record van kracht gaat

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, zal HTTPS/SSL automatisch geactiveerd zijn binnen de 24 uur. Zorg dat je browser cache is geleegd voordat u controleert of het domein werkt.