Site klonen / kopiëren

Kan ik mijn site klonen of kopiëren?

Ja! U kunt dit doen door naar uw dashboard te gaan (of naar http://www.strikingly.com/s#/) waar al uw sites worden vermeld. Klik op het tandwielpictogram in lijn met de sitenaam en kies "KLOON".

Dat is het! Uw nieuwe site staat bovenaan uw sitelijst met "Kopiëren" aan het einde van de titel en een standaard-URL.

Opmerkingen:

• Gekloonde sites worden standaard niet gepubliceerd.
  • Deze site wordt niet automatisch met een domein verbonden en als u een contactformulier heeft, wordt dit in een apart spreadsheet geplaatst.
  • Alle wijzigingen die u aanbrengt in uw oorspronkelijke site, worden niet weergegeven op uw gekloonde site.