Sluit een Formulier van Google in

Hoe voeg ik een formulier van Google toe aan mijn site?

Met Formulieren van Google kunt u mailinglijsten, enquêtes, bestelformulieren en meer maken met een zeer flexibele formulierbouwer. Formulier invoeren worden voor uw gemak rechtstreeks in een Google-spreadsheet ingevuld. Lees meer over het gebruik van Google Documenten op uw website.

1) Open uw formulier en klik op Formulier verzenden.

2) Klik op Embed. Wijzig de formuliergrootte volgens uw keuze. Kopieer de insluitcode.

3) Ga naar uw Site editor > Nieuwe sectie toevoegen > kies "App Store & HTML".

4) Muis over de nieuwe App Store & HTML sectie, Klik dan "Bewerk".

5) Zoek naar Google Form en plak de insluitcode. Klik "Opslaan".

6) Klik "Publiceren" en u bent klaar!

Voor het geval je hulp nodig hebt, stuur ons een mail via support@strikingly.com of chat met ons.

Maak binnen enkele minuten een geweldige website met Strikingly!