Een domein van 101 Domein verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt je door het proces van het aansluiten van je www- en rootdomein op je Strikingly site. U kunt deze tutorial naar uw registrant sturen als u hulp nodig heeft. Of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de informatie hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar je Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Plaats je aangepast domein in de "Aangepast Domein/Subdomein" box, zoals  "www.yourdomain.com" (zonder https:// of http:// of /).

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de "Pagina niet gevonden" fout bij het openen van uw site te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek de DNS-instellingen van 101 Domain's

1. Log in uw 101 Domain account.

2. Klik de "Domain Names" tab.

3. Selecteer de domeinnaam dat je wil verbinden met je Strikingly site.

4. Klik de "Manage DNS Records" knop in de "Name Server & Records" sectie.

Opmerking: Wijzig uw naamserver niet, 101 Domain's standaard naamserver moet ns1.101domain.com, ns2.101domain.com, ns5.101domain.com zijn.

Stap 3: Voeg een CNAME record toe aan 101 Domein

1. Zoek "+New Record" om het CNAME record in te vullen.

2. In het Name veld, noteer www

3. In het TTL veld, noteer 3600

4. In het Type veld, selecteer CNAME

5. In het Value veld, noteer www domein + .s.strikinglydns.com

www domein als waarde in het veld "www domein + .s.strikinglydns.com" moet jouw domeinnaam zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van wat de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is www.xxx.com, de waarde moet volgende zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.abc.net, de waarde moet volgende zijn: www.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.yourdomain.com, de waarde moet volgende zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

6. Klik de "Add" knop.

Tip: Als u geen www CNAME-record kunt toevoegen, zoek dan naar bestaande CNAME- en A-records voor www en verwijder ze (alleen voor www).

Stap 4: Verander en verwijder A records op 101 Domein

1. Zoek de A record voor uw root domein (e.g. yourdomain.com) onder "NAME".

2. Klik het pen icoon in lijn met het A record.

3. In het Value veld, noteer 54.183.102.22

4. Zoek het A record voor www onder "NAME".

5. Verwijder dit record door op het "prullenbak" icoon te klikken.

6. Klik "Save".

Stap 5: Wacht tot het record van kracht gaat

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, zal HTTPS/SSL automatisch geactiveerd zijn binnen de 24 uur. Zorg dat je browser cache is geleegd voordat u controleert of het domein werkt.