Sluit Pinterest in

Kan ik mijn bezoekers de pins en boards laten zien die ik op Pinterest heb??

Pinterest is een manier om ideeën voor elke interesse te ontdekken en te verzamelen. Voor bedrijven is het een manier om hun merk te vestigen. Voor individuen is het een inspiratie-instrument!

Hier is hoe je dit kan doen:

1. Ga naar editor > Nieuwe sectie toevoegen > App Store en HTML en klik op de knop "Bewerk" in de nieuw toegevoegde sectie.

2) Zoek naar de Pinterest-app en selecteer deze.

3) Plak een van de volgende URL-indelingen in het app-vak:

a)Gebruikersprofiel

b)Prikbord

Klik "Opslaan" na het toevoegen van de URL.

4) Bekijk een voorbeeld van uw site!

Dat is het! Geniet van het pinnen en wacht tot het tot leven komt op uw website.

Voor het geval u hulp nodig heeft, stuur ons dan een mail via support@strikingly.com of chat met ons.