Uw Strikingly account sluiten

We vinden het jammer dat je weggaat. :( Voordat u uw account sluit en uw sites verwijdert, moet u weten dat:

  • Het verwijderen van uw account is definitief. Als je van gedachten verandert (en je realiseert je dat Strikingly binnenkort je web-builder soulmate is), moet je een nieuw account bij ons aanmaken. 
  • Uw sites zullen uitvallen en zullen niet toegankelijk zijn. Als er domeinen aan zijn gekoppeld, wordt er een fout weergegeven als u er toegang toe probeert te krijgen. 
  • Uw sites kunnen nog steeds worden weergegeven op Google. Het duurt even voordat Google uw site opnieuw indexeert en beseft dat deze niet meer actief is. Maar maak je geen zorgen: als gebruikers op de link klikken, zien ze je site niet (hoewel Google het bekijken van de cacheversie toestaat - ja, Google cachet sites).
  • U kunt uw domein niet beheren. Als je een actief domein hebt met Strikingly, kun je het domein niet beheren en worden alle DNS-records verwijderd. Houd er ook rekening mee dat domeinaankopen niet worden gerestitueerd. 
  • We zullen al uw gegevens verwijderen, inclusief uw e-mail- en factuurgegevens. U wordt niet meer gefactureerd. 

Email ons via support@strikingly.com of chat met ons als je verder wilt gaan. Stuur ook uw account-e-mail in. We zullen je missen!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen